Το χθεσινό (3/10) περιστατικό στην Αγία Παρασκευή, όπου δεν επετράπη στην Εθνική ομάδα να προπονηθεί λόγω διαμαρτυρίας δημοτών της περιοχής αναφορικά με τη χρήση του γηπέδου, δημιουργεί την αναγκαιότητα να βρει η γαλανόλευκη το δικό της “σπίτι”

Το θέμα στην Αγία Παρασκευή είναι βαθύτερο, αμιγώς πολιτικό και έχει προεκτάσεις που δεν γνωρίζουμε, άρα θα ήταν λάθος να ακουμπήσουμε. Άλλωστε, όπως τόνισαν και όσοι διαμαρτυρήθηκαν, το πρόβλημά τους είναι ο δήμος και όχι η γαλανόλευκη.

Επειδή όμως η Εθνική χθες πήγε να προπονηθεί και κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό, είναι πιο αναγκαίο από ποτέ η ΕΠΟ και η ΠΕΠΣΣ να βρουν έναν χώρο που θα αποτελεί το σπίτι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Έναν χώρο που δεν θα γίνεται προϊόν αντιπαράθεσης και διαπραγματεύσεων.

Η Εθνική ομάδα πρέπει να ενώνει και όχι να διχάζει. Όλοι μαζί πρέπει να κινηθούν για το καλό της σάλας. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πρέπει να αποτελεί τον καθρέφτη του futsal, την έξωθεν καλή εικόνα. Ειδικά τώρα που γίνεται ένα νέο ξεκίνημα έπειτα από δυο χρόνια απραξίας, πρέπει όλοι να ενωθούν για το κοινό καλό.

Να βρεθεί επιτέλους ένας χώρος που οι παίκτες θα προπονούνται όποτε κρίνει ο ομοσπονδιακός τεχνικός και οι παίκτες θα νιώθουν ότι εκεί είναι το “σπίτι” της Εθνικής. Η Ομοσπονδία και η Ένωση έχουν χρέος να βρουν τη λύση, τώρα μάλιστα που συνέβη κάτι που ουδείς περίμενε και καλό θα ήταν να μην το βιώσει ξανά το εθνόσημο.

Όπως και να ‘χει, γίνεται μια καινούργια αρχή, με νέο προπονητή, ανανεωμένο ρόστερ, όρεξη και διάθεση για κάτι όμορφο. Εφόσον θωρακιστεί σωστά, είναι σίγουρο πως το αποτέλεσμα θα δικαιώσει και θα χαροποιήσει τους πάντες!