Με εμφατική νίκη ολοκλήρωσε την πορεία της στο Main Round του Futsal EURO U-19, η Εθνική ομάδα, επικρατώντας 11-3 του Αζερμπαϊτζάν στο Sports Hall Pecara της Βοσνίας. Η γαλανόλευκη του Γιάννη Ζιάβα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και προηγήθηκε με 7-0 στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και εκεί κλείδωσε το τρίποντο.

Τα γκολ που χάρισαν την πρώτη νίκη της Εθνικής σημείωσαν ο Γρηγοράκος (4′, 13′), ο Κουντάρδας (7′, 28′), ο Παυλίδης (8′), ο Παπαδόπουλος (15′), ο Τσέλιος (18′, 24′, 28′), ο Αδαμόπουλος (20′) και ο Γερογιάννης (21′). Τα γκολ για τους Αζέρους σημείωσαν ο Μαμαντλί στο 27′,ο Αμπάσοφ στο 30′ και ο Χαμνταλί στο 39′.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τερμάτισε στην 3η θέση με τρεις βαθμούς, ενώ το Αζερμπαϊτζάν δεν πήρε κάποιον πόντο. Μπορεί ο στόχος της πρόκρισης να μην επιτεύχθηκε, εντούτοις η ομάδα πάλεψε στο μέτρο του δυνατού και έκλεισε με μια νίκη την παρουσία της στο τουρνουά.

Η γαλανόλευκη ξεκίνησε με τους: Βλασταρά, Παπαδόπουλο, Αδαμόπουλο, Γρηγοράκο και Παυλίδη, ενώ στο παιχνίδι αγωνίστηκαν οι Κωστάκης, Κουνταρδάς, Τσέλιος, Κοκκινίδης, Γερογιάννης και Στυλιανόπουλος.