Μια ακόμη επαρχιακή ομάδα μπαίνει στο ποδόσφαιρο σάλας και η αποκέντρωση παίρνει σάρκα και οστά, προς τέρψιν όλων όσων επιθυμούσαν την αποκέντρωση και το… άπλωμα του αθλήματος στην περιφέρεια.

Τα Τρίκαλα ετοιμάζονται να κάνουν δυναμικό μπάσιμο, συμμετέχοντας την επόμενη σεζόν στη Futsal League, έχοντας μάλιστα καταστατικό που θα τους επιτρέπει να διεκδικήσουν κανονικά την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, όχι όπως συνέβη φέτος με το (εξαιρετικό) Καρπενήσι.

Μετά τη Σάμο, το Καρπενήσι και τη Λάρισα, μπαίνουν στο futsal και τα Τρίκαλα, δίνοντας άλλο χρώμα στο άθλημα, το οποίο χρόνο με το χρόνο αποκτά ολοένα και περισσότερους φίλους. Άλλωστε, αυτό είναι το σημαντικό, να διαδοθεί το ποδόσφαιρο σάλας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας.

Υπάρχει διάθεση, μεράκι και σχέδιο, προκειμένου η νέα ομάδα να μπει και να αφήσει με το “καλημέρα” τα διαπιστευτήριά της. Μια προσπάθεια που πρέπει να τύχει συμπαράστασης τόσο από την τοπική κοινωνία, όσο και από τους ανθρώπους που έχουν τις τύχες του futsal στα χέρια τους.