• Ολυμπιάδα Α.Π.
  • Νέο Ικόνιο
  • Μινώταυρος
  • Γ.Σ. Ηλιούπολης
  • Άρης Βύρωνα
  • Γυπαετοί
  • Κόσμος ΒΠ
  • Υπερίων
  • Δούκας
  • Αθήνα '90
  • Ηνίοχος
  • Αίας Παλλήνης
  • FIFA
  • UEFA
  • ΕΠΟ
  • ΠΕΠΣΣ
  • Αγγλικά
Dimitri Nicolaou EURO 2010 Στα δέκα μέτρα...

→ Νέες υποκατηγορίες στο μενού «Χρηστικά»

Editorial

Και τα ονόματα αυτών Έντι Σούντζιτς και Πασκάλ Φριτς. Ο λόγος για τους διαιτητές του προημιτελικού της Ισπανίας με τη Ρωσία...

Διαβάστε περισσότερα...
Futsal Press Δημοσιεύματα Ελληνικού Τύπου για το Ποδόσφαιρο Σάλας Xάθηκε το τόπι
Μοιρασιά στον Ταύρο

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής στην Α’ Εθνική. Στο «Τιμόθεος Ευγενικός», Μινώταυρος και Γ.Σ. Ηλιούπολης είχαν ουσιαστικά από ένα ημίχρονο και το τελικό 3-3 πρέπει να αφήνει και τους δύο ευχαριστημένους σε γενικές γραμμές. Αθήνα ’90 και Ηνίοχος συνεχίζουν να μοιράζονται την κορυφή, αφού προχώρησαν με νίκες.
Ο Άρης Βύρωνα έκανε δύσκολη τη ζωή του Δούκα στο «Δαΐς», αλλά τελικά οι «μπλε» επικράτησαν με 9-5 στο τέλος. Οι Γυπαετοί… πέταξαν στη νέα εποχή τους, με τον Νίκο Πετρίτση να σημειώνει την πρώτη του νίκη με 6-4 επί του μαχητικού Υπερίωνα. Διπλό για την Ολυμπιάδα Α.Π. η οποία λύγισε τον Αίαντα με 5-2 στην έδρα του.


Δίκαιο το «Χ»
Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το παιχνίδι για τον Γ.Σ.Η. Ο Σταματίου μόλις στο 2’ άνοιξε το σκορ, αφήνοντας σχεδόν με το… καλησπέρα πίσω τον Μινώταυρο. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν σπασμωδικά και απείλησαν με κάποια σουτ, που όμως δύσκολα θα μπορούσαν να παραβιάσουν την εστία του Κοσμά. Στο 9’ ο Λίτος χάνει ένα μοναδικό τετ α τετ για το 2-0 και τελικά στο 14’ ο Μικέλης ισοφάρισε με δεξί μυτάκι από πλάγια θέση και σε δευτερεύοντα αιφνιδιασμό.
Στο 17’ έγινε μία φανταστική φάση, όταν από λόμπα από την άμυνα, ο Φιλίππου πρόλαβε τον Κοσμά στην έξοδο και με κεφαλιά βρήκε το δοκάρι του Γ.Σ.Η. Στο επόμενο λεπτό όμως, ο καταπληκτικός χθες Σταματίου έκανε το 2-1 για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 19’ ο Σώκος με καλά εκτελεσμένο 10μετρο έκανε το 3-1.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου φαινόταν ότι οι «ήλιοι» είχαν σημαντικό προβάδισμα νίκης, αφού έδειχναν να πατούν πιο καλά στη σάλα του Ταύρου, ενώ ο Μινώταυρος φαινόταν μπλοκαρισμένος.
Στην επανάληψη ο Λίτος είχε δοκάρι στο 28’ και αφού δεν έγινε το 4-1, στο επόμενο λεπτό ο Καρδάσης μείωσε για τους «ταύρους», βάζοντας την ομάδα του ξανά στο παιχνίδι. Από εκείνο το σημείο και έπειτα το παιχνίδι πήρε μία άγρια ομορφιά. Στο 35’ ένα τραγικό λάθος του Δούμα που ήταν τελευταίος παίκτης στην άμυνα, έφερε την ισοφάριση. Ο Καρδάσης έκλεψε και με γρήγορο σουτ νίκησε τον Κοσμά. Ο Μινώταυρος, έχοντας συμπληρώσει πέντε φάουλ, κινδύνευσε στο τέλος να ηττηθεί. Πρώτα στο 37’ ο Σταματίου έχασε 10μετρο, ενώ ο Κροντήρης 40’’ πριν τη λήξη απέκρουσε με ωραία ενέργεια 10μετρο του Λίτου.
Στα χαρακτηριστικά του αγώνα οι δύο πορτιέρο. Αμφότερες οι ομάδες αγωνίστηκαν με νεαρούς τερματοφύλακες ως βασικούς, που έδειξαν πολύ καλά στοιχεία. Ο Παντελάτος των «ταύρων» ήταν καθοριστικός σε ορισμένες φάσεις, ενώ καλό παιχνίδι έκανε και ο Κοσμάς για τους «ήλιους».

Πάλεψε γερά ο Άρης
Σθεναρή αντίσταση πρόβαλε ο Άρης Βύρωνα στον Δούκα. Ο Θανάσης Τσακανίκας και οι παίκτες του ήταν μέσα στο παιχνίδι μέχρι και το 36’ του αγώνα, που το σκορ ήταν στο 6-5 για τους «μπλε». Καταπληκτική εμφάνιση έκανε ο Ιωσήφ Κωνσταντίνου, ο διεθνής με την U – 21 άσος του Άρη, που πέτυχε και τέσσερα γκολ.
Για τον Δούκα ο Γκρίτζαλης ήταν ο πρώτος σκόρερ, που και εκείνος σημείωσε τέσσερα τέρματα, τα δύο εκ των οποίων μετά το 36’, ξεμπλοκάροντας τους γηπεδούχους και δίνοντάς τους την ευκαιρία να πανηγυρίσουν την τρίτη τους νίκη στον θεσμό.

Νίκη για Γυπαετούς
Στο τελευταίο δεκάλεπτο κρίθηκε το ματς και στο κλειστό της Αγίας Παρασκευής. Ο γηπεδούχος Υπερίων στάθηκε πολύ καλά κόντρα στους Γυπαετούς, που γύρισαν σελίδα μετά τις απομακρύνσεις του προπονητή Ρουί Γκιμαράες και του Τιάγκο Πίντο. Ο Νίκος Πετρίτσης κάθισε ξανά στον πάγκο μετά από καιρό και συνδύασε με νίκη την επιστροφή του στη δράση του ελληνικού «5».
Το ημίχρονο βρήκε μπροστά τον Υπερίωνα με 2-1, ενώ μέχρι και το 27’ η ομάδα του Κίμωνα Αναστασίου είχε το προβάδισμα. Στο δίλεπτο 27’ – 28’, όμως, οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Με γκολ του Ρότσα και αυτογκόλ του Ρουμπούλα, τα «αρπακτικά» πήραν κεφάλι με 4-3, ενώ στη συνέχεια άνοιξαν την ψαλίδα με ακόμη δύο γκολ.

Τέταρτη σερί νίκη
Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, κάτι που άλλωστε δείχνει και το σκορ, ο Ηνίοχος λύγισε την αντίσταση του Νέου Ικονίου με 3-1. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν από ένα γκολ στις αρχές των ημιχρόνων, σημείωσαν και το τρίτο στο 35’ και το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο τέλος. Ο Παναγιώτης Μπαλάφας και οι παίκτες του μετρούν τέσσερις σερί νίκες και μοιράζονται την κορυφή της κατάταξης με την Αθήνα ’90.

Διπλό η «Σάντα»
Την τρίτη της νίκη πέτυχε η Ολυμπιάδα Α.Π. Η ομάδα του Κώστα Κοκοτσάκη πέρασε αναίμακτα από το «Αθλόπολις», επικρατώντας του Αίαντα Παλλήνης με 5-2. Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 3-1, ενώ άλλο γκολ δεν σημειώθηκε μέχρι το 36’. Εκεί ο Μορφέσης και ο Κουβαράς πέτυχαν δύο τέρματα, ουσιαστικά κλειδώνοντας το τρίποντο για τη «Σάντα», πριν ο Κάλτσος μειώσει στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Εύκολα η Αθήνα ’90
Ένα ακόμη μεγάλο σκορ πέτυχε η Αθήνα ’90. Οι πρωταθλητές που ετοιμάζονται για τα παιχνίδια της φάσης των «16» του UEFA Futsal Cup, συνέτριψαν τον Κόσμο Β.Π. με 15-0, κρατώντας για δεύτερο ματς ανέπαφη την εστία τους. Μετά από καιρό ο Μπισπίκης σημείωσε τρία γκολ, ενώ από δύο πέτυχαν οι Ηλιάδης, Ζιάκας, Παπαευστρατίου και ο νεαρός Φιλίππου.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 4ης αγωνιστικής:
Μινώταυρος – Γ.Σ. Ηλιούπολης 3-3 (ημίχρονο 1-3): 2’ Σταματίου (0-1), 14’ Μικέλης (1-1), 18’ Σταματίου (1-2), 19’ Σώκος (1-3), 29’ Καρδάσης (2-3), 35’ Καρδάσης (3-3).
ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ: Παντελάτος, Γκαϊφύλλιας, Μικέλης, Καρδάσης, Σμυρλιάδης, Φιλίππου, Τζανής, Νικολακόπουλος, Νικολάου, Πετρόπουλος, Παλιουδάκης, Κροντήρης.
Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Κοσμάς, Ράμφος, Κάσσης, Σταματίου, Σουπιώνης, Παπατζήμας, Λίτος, Σώκος, Δούμας, Τζούμπα, Δαβίλας, Δικτυόπουλος.
Κίτρινες: Καρδάσης, Νικολακόπουλος – Λίτος.

Ηνίοχος – Νέο Ικόνιο 3-1 (ημίχρονο1-0): 6’ Βαρσαμόπουλος (1-0), 21’ Βαρσαμόπουλος (2-0), 35’ Σταμούλος (3-0), 37’ Κοντολέων (3-1).
ΗΝΙΟΧΟΣ: Σταθόπουλος, Βαρσαμόπουλος, Μπάσο, Σταμούλος, Μπατσούλης, Παπαστάθης, Καυκιάς, Ταραζής, Πλύγκος, Ρόκκας, Αντωνόπουλος.
ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ: Πρεβενάς, Κατεβτσιάν, Παπασταθόπουλος, Ζάχος, Μαυραντώνης, Δημόπουλος, Κοντολέων, Ξένιος, Σταθόπουλος, Μπάρκας, Γώγος.
Κίτρινες: –

Δούκας – Άρης Βύρωνα 9-5 (ημίχρονο 4-2): 3’ Κωνσταντίνου (0-1), 7’ Μοστριός (1-1), 9’ Γκρίτζαλης (2-1), 10’ Γκρίτζαλης (3-1), 14’ Κωνσταντίνου (3-2), 16’ Μάνος (4-2), 23’ Παπαγεωργίου Γ. αυτογκόλ (5-2), 25’ Κωνσταντίνου (5-3), 26’ Αρζουμανίδης (5-4), 31’ Κονδυλάτος (6-4), 32’ Κωνσταντίνου (6-5), 36’ Γκρίτζαλης (7-5), 38’ Γκρίτζαλης (8-5), 39’ Ζαλώνης (9-5).
ΔΟΥΚΑΣ: Αχής, Γκρίτζαλης, Μάνος, Μοστριός, Τρουλιτάκης, Κονδυλάτος, Τσάτσας, Συκαράς, Ζαλώνης, Καραθανασόπουλος, Καραπάνος, Στόλης.
ΑΡΗΣ ΒΥΡΩΝΑ: Λέκκας, Αρζουμανίδης, Παπαγεωργίου Γ., Τσακανίκας, Κωνσταντίνου, Δέλγας, Μαλάι, Καβουρίδης, Παπαδημητρίου, Παπαγεωργίου Α.
Κίτρινες: Δέλγας, Λέκκας. Κόκκινη: Δέλγας.

Αθήνα ’90 – Κόσμος Β.Π. 15-0 (ημίχρονο 6-0): 2’ Θεοδωρόπουλος (1-0), 3’ Ζιάκας (2-0), 4’ Μπεγκάι (3-0), 11’ Παπαευστρατίου (4-0), 13’ Μπισπίκης (5-0), 14’ Ζιάκας (6-0), 21’ Παπαευστρατίου (7-0), 27’ Φιλίππου (8-0), 30’ Φιλίππου (9-0), 31’ Μπισπίκης (10-0), 32’ Ηλιάδης (11-0), 33’ Μπισπίκης (12-0), 35’ Μουρδουκούτας (13-0), 37’ Μπούσμπουρας (14-0), 38’ Ηλιάδης (15-0).
ΑΘΗΝΑ ’90: Θεοφίλου, Ζιάκας, Μπούσμπουρας, Μπεγκάι, Μουρδουκούτας, Θεοδωρόπουλος, Μπισπίκης, Ηλιάδης, Φιλίππου, Παπαευστρατίου, Σκαρτσιούνης, Εμμανουηλίδης.
ΚΟΣΜΟΣ Β.Π.: Παριάρος, Σιδηρόπουλος, Κατσούλας, Φούκας, Πλιάκος, Γρηγορίου, Καπράλος, Καλόγνωμος, Παπαδόπουλος, Κανέλλος, Ματζαφλάρας, Αλεξανδράκης.
Κίτρινες: Φούκας.

Αίας Παλλήνης – Ολυμπιάδα Α.Π. 2-5 (ημίχρονο 1-3): 3’ Μορφέσης (0-1), 8’ Πάνου (0-2), 17’ Τοπάνι (1-2), 18’ Κουβαράς (1-3), 36’ Μορφέσης (1-4), 37’ Κουβαράς (1-5), 40’ Κάλτσος (2-5).
ΑΙΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ: Δανάσης, Κάλτσος, Σχισμένος, Κολυφέτης, Κοντός, Γκοτσίνας, Τοπάνι, Κάππος, Κιτσόπουλος, Καπατσούλιας, Αντωνίου, Παζιργιαννίδης.
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Α.Π.: Παππάς, Συλιγνάκης, Καββαδίας, Κουβαράς, Μορφέσης, Πάνου, Βεργίτσης, Ράπτης, Κωνσταντίνου, Καρνέσης, Αλεξόπουλος, Μπάρδης.
Κίτρινες: –

Υπερίων – Γυπαετοί 4-6 (ημίχρονο 2-1): 3’ Σταύρακας (1-0), 8’ Τσατσούλης (2-0), 15’ Φούμες (2-1), 26’ Γκονσάλβες (2-2), 27’ Σταυράκης (3-2), 27’ Ρότσα (3-3), 28’ Ρουμπούλας αυτογκόλ (3-4), 34’ Ντάβιντ (3-5), 36’ Φούμες (3-6), 38’ Σταυράκης (4-6).
ΥΠΕΡΙΩΝ: Φλώρος, Ρουμπούλας, Ζίττης, Τσατσούλης, Σταυράκης, Αναστασίου, Ράπτης, Καραγιώργος, Σταύρακας, Σιόκας, Κακάβας, Μερκούρης.
ΓΥΠΑΕΤΟΙ: Ξενάκης, Φούμες, Γκονσάλβες, Ντάβιντ, Ρότσα, Καψής, Σουρλίγκας, Γκουτσιούδης, Κόντης, Νάτσιος, Λαμκάι, Τσίπρας.
Κίτρινες: –

10/11/2009 - futsalhellas.com

 

Σήμερα

05 / 09

No birthdays

Σύντομα

06 / 09

No birthdays

07 / 09

  • Θανάσης Σβορώνος-Ηλιούπολη