Το Futsalhellas βρέθηκε στην Σλοβενία στην βραβευση των καλύτερων για την χρονιά που μας πέρασε.

Οι υπεύθυνοι του πλέον αναγνωρισμένου website στον κόσμο του futsal, αδραξαν την ευκαιρία να απονείμουν τα βραβεία στους Venancio Lopez, Paco Sedano, και Ricardinho κατα την διάρκεια της παραμονής τους στην Σλοβενία για το EURO.

Πάνω απο 1,000 άνθρωποι του futsal απο όλον τον κόσμο ψηφίζουν κάθε χρόνο για τους καλυτερους σε όλες τις κατηγορίες και θέσεις.

O καλύτερος προπονητής για το 2017, Venancio Lopez δήλωσε: «είναι σπουδαία διακριση και τιμή να ψηφίζεσαι απο τον πυρήνα του χώρου ως κορυφαίος. Δουλευω σκληρά για το άθλημα και παίρνω δύναμη απο τέτοιες διακρίσεις.»

Ο καλύτερος παίκτης για το 2017,  Ricardinho δήλωσε: «τα λόγια είναι λίγα να περιγράψεις την χαρά για αυτην την αναγνώριση. Ειμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτόν τον χώρο και κανω αυτό που κάνω σαν δουλειά. Θελω να συνεχίσω να χαρίζω χαρά στον κόσμο και να παίζω στο υψηλότερο επίπεδο για πολλά χρόνια.»

O Ricardinho δεν παρέλειψε να στείλει και χαιρετισμούς στον καλό του φίλο Κωστή Πάνου, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στην Ιντερ Movistar!

Ο καλύτερος τερματοφύλακας για το 2017 Paco Sedano δήλωσε: «όταν παιρνεις αυτόν τον τίτλο ανάμεσα σε τόσους καλούς τερματοφύλακες, μονο ιδιαίτερος μπορείς να αισθάνεσαι! Ειναι σπουδαίο να εκτιμάται ετσι η σκληρή σου δουλειά απο τους ανθρώπους που ξέρουν και αγαπούν το άθλημα. Ευχαριστώ όλους για την ιδιαίτερη αυτή τιμή!»