Το Futsal Friends θα διεξαχθεί και φέτος το Σάββατο στις 29/12 (15:30 – 21:00) στο αθλητικό κέντρο ΔΑΙΣ! Το καθιερωμένο, πλέον, τουρνουά-γιορτή του ποδοσφαίρου σάλας θα συγκεντρώσει την οικογένεια του ελληνικού futsal, φέρνοντας μαζί όλους τους ανθρώπους του χώρου σε μια υπέροχη συνάντηση!

Το κάλεσμα του futsalhellas.com ειναι προς όλους εκείνους που ασχολούνται με τον χώρο και θέλουμε να δώσουν δυναμικά το παρών ακόμα κι αν δεν αγωνιστούν, για να δουν συναρπαστικά παιχνίδια. Όπως και πέρυσι που η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στον στον τερματοφύλακα, Γρηγόρη Χρυσικό, έτσι και φέτος περιμένουμε όλους εσας που αποτελείτε την καρδιά του αθλήματος.

ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Φτιάχνετε ομάδες (ιδανικά απο άλλες ομάδες) και παίζετε 3 τουλάχιστον παιχνίδια ομίλου (διάρκειας 10 λεπτών -μικτού χρονου- το καθένα). Οι ομάδες που προκρίνονται παίζουν νοκ αουτ παιχνίδια μέχρι τον τελικό (διάρκειας 20 λεπτών-μικτό χρόνο). Οι αγώνες διευθύνονται απο διαιτητές και ισχύουν οι κανόνες futsal.

Τηρείται αυστηρά η ώρα έναρξης και κάθε ομάδα ειναι υπεύθυνη να ορίσει αρχηγό που οφείλει να παραμένει ενημερος για την ομάδα του. Καθε ομάδα πρεπει να φοράει ομοιόμορφες φανέλες χωρίς απαραίτητα νούμερα.

Για συμμετοχές στείλτε στο info@futsalhellas.com τα εξής στοιχεία:

ONOMA OMAΔΑΣ

ΡΟΣΤΕΡ

ΟΝΟΜΑ ΑΡΧΗΓΟΥ / ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΧΡΩΜΑΤΑ ΦΑΝΕΛΑΣ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 29/12 ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ…