Την πρωταθλήτρια ομάδα του Ισραήλ θα αντιμετωπίσει σήμερα το απόγευμα στις 19:30 ο ΑΣΕ Δούκα στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας εν όψει του Group G του UEFA Futsal Champions League.

Η αποστολή των  Ισραηλινών έφτασε σήμερα το πρωί στην Αθήνα και κατέλυσε στο ξενοδοχείο για λίγες ώρες ξεκούρασης πριν την φιλική πρόβα τζενεράλε των δύο ομάδων, τρεις μόλις μέρες πριν ξεκινήσουν οι επίσημες ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους. Η Ashdod Dolphins μετά το φιλικό θα μεταβεί στην Βόρεια Μακεδονία για να συμμετάσχει στον 1ο προκριματικό όμιλο με αντιπάλους την οικοδέσποινα Proekt KMF, την Luxol St. Andrews από τη Μάλτα και την Cefn Druids  από την Ουαλία.

Για την συγκεκριμένη ομάδα είχαμε γράψει ξανά λίγους μήνες πριν καθώς η αποστολή της αποτελείται και από παίκτες που έχουν προβλήματα στην ακοή και την όραση, “αναγκάζοντας”, για καλό σκοπό πάντα, την UEFA να επισημάνει στους διαιτητές των αγώνων να χρησιμοποιήσουν και χρωματιστό σημαιάκι για να βοηθήσουν τους παίκτες να αντιλαμβάνονται τις αποφάσεις τους με ένα ακόμα πιο ισχυρό οπτικό ερέθισμα, πέρα από το απλό σήκωμα του χεριού. Το ίδιο θα γίνει και απόψε στο Δαΐς λοιπόν και θα έχει αρκετό ενδιαφέρον να δούμε για πρώτη φορά στο άθλημα μας τους άρχοντες του αγώνα να χρησιμοποιούν σημαιάκια.