Η Λάρισα πέτυχε εύκολα τον πρώτο στόχο που δεν ήταν άλλος από την εξασφάλιση της απευθείας παραμονής στην κατηγορία και ακολούθως πέτυχε να τερματίσει στην 7η θέση της κανονικής περιόδου και να βρεθεί στα playoffs.
Η ομάδα του θεσσαλικού Κάμπου επιβλήθηκε με 7-1 στο Πέραμα του ουραγού Ολυμπιακού, ο οποίος θα βρίσκεται στη Futsal League τη νέα σεζόν, συγκεντρώνοντας έναν πόντο στο πρωτάθλημα της Stoiximan Futsal Super League. Στους 21 η Λάρισα, η οποία παίζει με την ΑΕΚ με μειονέκτημα έδρας και κυνηγάει… τρεις σερί νίκες.
Μέχρι το 30′ οι ερυθρόλευκοι του Δημήτρη Πολποτίνη ήταν ανταγωνιστικοί, αλλά η κούραση και το γεγονός πως είχαν μόνο δύο αλλαγές 14χρονων που πήραν και αρκετό χρόνο συμμετοχής, έγειραν οριστικά την πλάστιγγα στη μεριά της Λάρισας. Ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι, έφτασαν δίκαια στη νίκη και κοιτάζουν την συνέχεια.
Ο Μουτσόπουλος πέτυχε το γκολ του Ολυμπιακού και στον αντίποδα για τους νικητές οι Μάνικος και Δημολιός σημείωσαν από δύο τέρματα και από ένα οι Χονδροδήμος, Γκατζούλης και Τσιρογιάννης.