Η Εθνική ξεκίνησε με δυο ήττες από Μολδαβία και Αζερμπαϊτζάν τις υποχρεώσεις της στο UEFA Futsal Group Stage για το EURO 2022 και πλέον στρέφει την προσοχή της στα δυο επόμενα ματς, 4 και 7 Μαρτίου, με τη Σλοβακία.

Γνωστοποιήθηκαν οι κλήσεις που απηύθυνε ο ομοσπονδιακό προπονητής, Γιάννης Ζιάβας, για τις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τις επικείμενες μάχες, η πρώτη εκτός έδρας και η δεύτερη στο ΔΑΪΣ.

Η γαλανόλευκη θέλει να κάνει… σεφτέ στη συγκομιδή βαθμών και να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για κατάληψη της 2ης θέσης στον όμιλό της. Προφανώς και οι ελπίδες δεν είναι με το μέρος της, αλλά θα προσπαθήσει να είναι όσο πιο ανταγωνιστική γίνεται και να δικαιολογήσει την παρουσία της σε αυτή τη φάση του θεσμού.

Άλλωστε, το είχε πει και ο Γιάννης Ζιάβας ότι η Εθνική δεν θέλει να ‘ναι σε ρόλο κομπάρσου στον όμιλο και παράλληλα τόνισε πως έχει μικρύνει η ψαλίδα. Οι απαντήσεις θα δοθούν στο γήπεδο, με τους διεθνείς μας να συγκεντρώνονται για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία τους ενόψει των δυο κρίσιμων αναμετρήσεων.

ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
Χριστόπουλος Ιωάννης ΑΕΚ FUTSAL
Καραβίδας Δημήτριος ΔΟΥΚΑΣ ΑΣΕ
Μάλοβιτς Κωνσταντίνος ΔΟΥΚΑΣ ΑΣΕ
Σταυρακόπουλος Χαράλαμπος ΔΟΥΚΑΣ ΑΣΕ
Μιχαλίτσης Ευθύμιος ΑΕΚ FUTSAL
Δελαπόρτας Ιωάννης ΑΕΚ FUTSAL
Ασημακόπουλος Βασίλειος ΑΕΚ FUTSAL
Σκουτέλης Ευάγγελος ΑΕΚ FUTSAL
Ζέρβας Δημήτριος ΔΟΥΚΑΣ ΑΣΕ
Αρτινός Παναγιώτης ΑΕΚ FUTSAL
Ταρνανίδης Ανδρέας ΑΕΚ FUTSAL
Πάνου Κωνσταντίνος ΑΕΚ FUTSAL
Ντάτις Μάριος ΑΕΚ FUTSAL
Κονδυλάτος Σπυρίδων ΔΟΥΚΑΣ ΑΣΕ
Γούσης Παναγιώτης ΑΕΚ FUTSAL
Καρύδας Δημήτριος ΑΕΚ FUTSAL
Παούρης Παναγιώτης Παναθηναϊκός Futsal
Γκαϊφύλλιας Απόστολος Παναθηναϊκός Futsal
Φλώρος Αχιλλέας ΔΟΥΚΑΣ ΑΣΕ
Παπακώστας Σπυρίδων Παναθηναϊκός Futsal