Ο Ερμής Ζωγράφου ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί στην αναμέτρηση με τον Ηνίοχο για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος και δικαιολόγησε τον τίτλο του, επικρατώντας 7-0 στο κλειστό “Αντώνης Φώτσης” στα Ιλίσια.

Η ομάδα του Θανάση Τσακανίκα έχει ανέβει αγωνιστικό επίπεδο και μετά την περσινή κατάκτηση του κυπέλλου έχει βάλει ψηλά τον πήχη και στη Stoiximan Futsal Super League, θέλοντας να είναι διεκδικήτρια της κορυφής. Στους 16 βαθμούς έφτασε ο Ερμής, στον έναν έμεινε ο Ηνίοχος του Σταύρου Μαυράκη και είναι τελευταίος.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Γκαϊφύλλιας, ο οποίος έκανε χατ τρικ, ενώ είχε και μια ασίστ, δυο τέρματα σημείωσε ο Αλιφέρης και από ένα οι Μάντης και Γκρίτζαλης. Το σκορ στο ημίχρονο ήταν 4-0 για τον Ερμή, ο οποίος έδωσε χρόνο συμμετοχής και στο νεαρό Παναγιωτόπουλο στα γκολπόστ (έπαιξε 6-7 λεπτά), ενώ αρκετά αγωνίστηκαν και οι νεαροί Τσέλιος, Αλευράς, Τσέπας.

Το άσχημο περιστατικό του αγώνα ήταν ο τραυματισμός του Μαυράκη, γιου του προπονητή του Ηνίοχου, ο οποίος βγήκε υποβασταζόμενος με τραυματισμό στον προσαγωγό και χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο.  Φαινόταν να πονάει πάρα πολύ πάντως. Ας ελπίσουμε να είναι καλά τα νέα…