Μεταγραφικό ντεμαράζ από τον Ερμή Ζωγράφου, ο οποίος “παντρεύει” τα νιάτα με την εμπειρία, ώστε να παρουσιάσει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο την επόμενη αγωνιστική περίοδο στο ποδόσφαιρο σάλας.

Μετά τους Πασσαλή, Ρηνάκη αλλά και τις επιστροφές των Αλιφέρη και Καρύδα, οι Ζωγραφιώτες έκαναν δικό τους έναν παλιό γνώριμο και ο λόγος γίνεται για τον Οικονομίδη. Ο 31χρονος ξεκίνησε το futsal από τον Ερμή, ενώ μάλιστα κατέκτησε μαζί του και το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής τη σεζόν 2012-13. Έπειτα από τέσσερις σεζόν στην Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής, επιστρέφει στο συγκρότημα του Θανάση Τσακανίκα.

Και σα να μην έφτανε αυτό, ως κερασάκι στην τούρτα ήρθε η μετακίνηση στον Ερμή του Σπύρου Γκρίτζαλη, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και δεν άργησε να βρει τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό του. Η ομάδα του Ζωγράφου κινήθηκε αστραπιαία και συμφώνησε μαζί του, προσθέτοντας έναν πολύ έμπειρο και ποιοτικό ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της.

Μια πολύ δυνατή κίνηση για τον Ερμή, ο οποίος πλάι στους νεαρούς παίκτες του, βάζει και εμπειρία, ώστε να φτιαχτεί ένα σύνολο που θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην βαθμολογία. Ο Γκρίτζαλης έφυγε από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος εντέλει κράτησε στο ρόστερ του τον Φιλίππου.