Η ΠΕΠΣΣ ανακοίνωσε ότι η Λάρισα Futsal συμφώνησε να συμπράξει με την Ερασιτεχνική ΑΕΛ και οι δύο πλευρές να γίνουν “ένα”. Ο πρόεδρος της Ένωσης , Νίκος Αυλωνίτης, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, Γιώργο Νάκα και τον πρόεδρο της Λάρισας Futsal, Χρήστο Παπαδημητρίου, προκειμένου να “σφραγίσουν” το deal.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ισχύς εν τη ενώσει. Ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας, Νίκος Αυλωνίτης, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, Γιώργο Νάκα και τον πρόεδρο της Λάρισας Futsal, Χρήστο Παπαδημητρίου, προκειμένου να “σφραγίσει” τη νέα εποχή για το άθλημα στον θεσσαλικό Κάμπο.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συμπορευτούν, επομένως από την επόμενη αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Stoiximan Futsal Super League θα αγωνίζεται η ΑΕΛ Futsal. Η Λάρισα Futsal μπήκε κάτω από την σκέπη της Ερασιτεχνικής, με στόχο να υπάρξει ένα κοινό μέτωπο, μια κοινή προσπάθεια και η ΑΕΛ, ένα από τα ιστορικότερα σωματεία της χώρας μας, να μπει στην ελληνική σάλα.

Αποδεικνύεται περίτρανα και με πράξεις η διάθεση και η πρόθεση της Ένωσης προκειμένου το άθλημα να “μεγαλώσει”, να διαδοθεί και να φτάσει σε όλη την Ελλάδα. Αυτή, λοιπόν, είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για το εγχώριο ποδόσφαιρο σάλας και θα υπάρξει ανάλογη συνέχεια, δεν θα σταματήσει εδώ. Ο στόχος δεν είναι άλλος από το να υπάρξει μια αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα και να μπουν ισχυρά brand στο futsal.

Η Θεσσαλία έχει μπει δυναμικά στη σάλα τα τελευταία χρόνια, ο κόσμος έχει πάρει “ζεστά” αυτή την προσπάθεια, το γήπεδο της Λάρισας Futsal γέμιζε στα εντός έδρας ματς και ο στόχος είναι να ασχοληθούν ακόμη περισσότερο οι φίλαθλοι, ειδικά τώρα μετά τη σπουδαία συμφωνία με την Ερασιτεχνική ΑΕΛ.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας, Νίκος Αυλωνίτης, τόνισε: “Είναι μια σπουδαία στιγμή για το άθλημά μας και κάνουμε πράξη το όραμά μας για να διάδοση του futsal σε όλη την Ελλάδα, με ισχυρά σωματεία να μπαίνουν και να δείχνουν έμπρακτο ενδιαφέρον. Δεν θα σταματήσουμε εδώ, έχουμε όρεξη, μεράκι και τον τρόπο για να επιτύχουμε τους στόχους μας”.