Μια ακόμη πόλη της Ελλάδας ενδιαφέρεται έντονα να εισέλθει στο ποδόσφαιρο σάλας και ο λόγος γίνεται για τον Τύρναβο. Μάλιστα, έχουν υπάρξει συζητήσεις με την Ένωση, αλλά ακόμα δεν έχουν κατατεθεί επισήμως χαρτιά. 

Το πιθανότερο είναι, εφόσον αυτό τελικά συμβεί, να γίνει πειραματικά όπως την πρώτη χρονιά του Καρπενησίου, το οποίο δεν είχε δικαίωμα να ανέβει στη μεγάλη κατηγορία. Αν μη τι άλλο, πρόκειται για μια πολύ καλή εξέλιξη, καθώς το να…εξαπλωθεί το άθλημα περαιτέρω στη χώρα, μόνο ως θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί.

Θυμίζουμε πως και η Λαμία είναι έτοιμη να μπει στο futsal και να συμμετάσχει στη Futsal League, ενώ ήδη έχουμε Καρπενήσι, Λάρισα, Σάμο και Ρέθυμνο, κάτι που αποδεικνύει πως το ποδόσφαιρο σάλας δεν αποτελεί προνόμιο της Αθήνας, έστω και αν συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων είναι από την πρωτεύουσα.

Η αποκέντρωση αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα για την διοίκηση της Ένωσης, προκειμένου το άθλημα να γίνει γνωστό σε όλη τη χώρα και να αποκτήσει ολοένα και περισσότερους θαυμαστές. Σημασία έχει βέβαια να είναι ομάδες που δουλεύουν οργανωμένα, να είναι φερέγγυες και δυνατές, ώστε να αναβαθμιστεί συνολικά το προϊόν.