Τη φανέλα του ΑΣΕΔ θα φοράει και τη νέα χρονιά ο Δημήτρης Καραβίδας. Ο αρχηγός των μπλε αποδέχθηκε την πρόταση ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο και έτσι θα ηγηθεί της προσπάθειας του ΑΣΕΔ και για το 2019-2020, γεγονός που γέμισε με απόλυτη ικανοποίηση αλλά και ανακούφιση τους φίλους της ομάδας.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του συλλόγου, ο 34χρονος δεν είναι απλά ο αρχηγός ή σταθερά ένας εκ των κορυφαίων αθλητών της ομάδας κατά την τελευταία «χρυσή» 3ετία. Είναι η «σημαία» της, το βαρόμετρο της, ο αμυντικός της ογκόλιθος αλλά και ο ηγέτης της – εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου – έχοντας συμβάλλει τα μέγιστα στην πανηγυρική επιστροφή του ΑΣΕΔ στους τίτλους!!!

Πρωταθλητής το 2017, Πρωταθλητής το 2018, Κυπελλούχος το 2019…

Η απόφαση του δεν ήταν εύκολη, ήταν όμως συνειδητή, έστω και αν υπήρχαν καλύτερες προτάσεις από άλλες ομάδες…

Ο ίδιος επέλεξε να παραμείνει «κάτοικος Δαΐς» ώστε να συνεχίσει το έργο του…

Για το θέμα αυτό, δήλωσε σχετικά: «Η απόφαση μου ομολογώ ότι δεν ήταν εύκολη… Η αλήθεια είναι πως η ομάδα αυτήν την στιγμή βρίσκεται σε μια δύσκολη, μεταβατική περίοδο καθώς είχαμε την αποχώρηση του προπονητικού team μετά από 3 χρονιές επιτυχημένες που έφεραν στον σύλλογο 2 πρωταθλήματα κι ένα κύπελλο… Θεωρώ ότι χρειάζεται στήριξη η όποια προσπάθεια πάει να γίνει και ο κύριος λόγος που αποφάσισα να παραμείνω είναι ο τρόπος που μου έχουν συμπεριφερθεί οι διοικούντες αυτά τα χρόνια… Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι στον ΑΣΕΔ, στο σύλλογο που με βοήθησε να καταξιωθώ τόσο ατομικά όσο και ομαδικά με αποτέλεσμα μαζί με τους συμπαίκτες μου να έχουμε καταφέρει πάρα πολλές επιτυχίες!!!»

Όσο αφορά στο πώς νιώθει για αυτή την εξέλιξη, σημείωσε: «Νιώθω πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστούμε ξανά και ευελπιστώ η δική μου ανανέωση να είναι μόνο η αρχή και να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι συμπαίκτες μου ώστε να μπορέσουμε να διατηρήσουμε αυτό το δυνατό σύνολο…»

Τέλος, για το στόχο της νέας χρονιάς, σχολίασε: «Ο στόχος για του χρόνου νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να οριοθετηθεί διότι ήδη υπάρχουν αρκετά μέτωπα που θα πρέπει να κλείσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να μπορέσει η ομάδα να μπει σε μια κανονικότητα… Μέτωπα, όπως είναι αυτά των παικτών και του προπονητή… Θα ήταν άστοχο αν έλεγα κάτι τώρα, ωστόσο είμαι όμως αισιόδοξος πως η διοίκηση θα προβεί στις απαραίτητες κινήσεις σε όλα τα θέματα που εκκρεμούν ώστε να μπορέσει η ομάδα να μπει και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών!!!».

Η διοίκηση του Συλλόγου εύχεται υγεία και καλή επιτυχία στον αρχηγό, συγχαίροντας τον για την απόφαση του να παραμείνει στον ΑΣΕΔ! Πλέον, σειρά παίρνει το θέμα του προπονητή αλλά και των υπόλοιπων ανανεώσεων στην ομάδα…