Στο δυναμικό του Δούκα θα παραμείνει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Σπύρος Κονδυλάτος. Ο 28χρονος ανανέωσε με τους μπλε και θα συνεχίσει να αγωνίζεται για λογαριασμό της ομάδας των Νοτίων Προαστίων υπό τις οδηγίες του Κώστα Ρούπτσου.

“Έκρινα ότι και φέτος γίνεται μια ουσιαστική προσπάθεια ώστε ο σύλλογος να εμφανιστεί ανταγωνιστικός παρά τα όποια προβλήματα προέκυψαν… Εκτός από τα αγωνιστικά κριτήρια τα οποία καθόρισαν στον μεγαλύτερο βαθμό την απόφασή μου, σημαντικοί παράγοντες ήταν επίσης οι συμπαίκτες μου, οι εγκαταστάσεις αλλά και η προϊστορία μου με το σύλλογο…”, ανέφερε αρχικά ο Κονδυλάτος στο σάιτ του ΑΣΕΔ.

Για το πώς νιώθει σχετικά με αυτή την εξέλιξη, σχολίασε: “Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την απόφασή μου και νιώθω μεγάλη ευθύνη ώστε τη νέα χρονιά μαζί με τους συμπαίκτες μου να βοηθήσουμε την ομάδα να είναι ποιοτική και να πετύχει τους στόχους της. Οι φίλοι του ΑΣΕΔ θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα προσπαθήσουμε σκληρά να διατηρήσουμε το σύλλογο στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας και τους καλούμε να στηρίξουν ενεργά την προσπάθειά μας…”.