Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της επόμενης φάσης του UEFA Futsal Champions League, στην οποία δεν κατάφερε να προκριθεί η ΑΕΚ μετά την ήττα από την Aktobe, με τα ζευγάρια που προέκυψαν να έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Έναν παλιό γνώριμο αντίπαλο θα βρεί μπροστά της η πρωταθλήτρια Ευρώπης Barca που θα αντιμετωπίσει την ACCS του “μάγου” Ρικαρντίνιο που πέταξε έξω την πρωταθλήτρια Ιταλίας Pesaro στα πέναλτι! Μαζί του ο αρχηγός Ortiz και ο “κακός μπελάς” τους Velasco θα προσπαθήσουν να βάλουν δύσκολα στους blaugrana που σίγουρα έχουν το know how και το προβάδισμα για την νίκη.

Στα υπόλοιπα ματς η Vitys από την Λιθουανία θα κυνηγήσει το όνειρο απέναντι στην Ugra από τη Ρωσία, η Aktobe θα αναμετρηθεί με την Dobovec του Kristjan Cujec και η Sporting αναμένεται να τα βρει δύσκολα απέναντι στην Chrudim.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Inter Movistar  vs Kherson 
Aktobe vs Dobovec 
Kairat Almaty  vs United Galati 
Olmissum  vs KPRF 
Benfica  vs Berettyóújfalu 
Ugra Yugorsk  vs Vytis 
Barça  vs ACCS Villeneuve 
Sporting CP  vs Chrudim 

Οι μονοί αγώνες θα γίνουν μεταξύ 16 και 21 Φεβρουαρίου και τα γήπεδα δεν θα δεχτούν κόσμο ανεξαρτήτως από τις τοπικές οδηγίες κάθε χώρας μέχρι να μπορέσει η Ευρώπη να ξεπεράσει την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί με την πανδημία.