Στον έβδομο όμιλο της προκριματικής φάσης για τη διοργάνωση του UEFA Futsal Champions League βρίσκεται ο πρωταθλητής Δούκας, ο οποίος επιστρέφει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του ποδοσφαίρου σάλας και μάλιστα φιλοξενεί τον όμιλο στο κλειστό του ΔΑΪΣ.

Για τρίτη φορά η χώρα μας κατορθώνει να διοργανώσει έναν όμιλο του θεσμού, με την εταιρεία αθλητικού τουρισμού OLI να βρίσκεται πίσω από το εγχείρημα, σε συνεργασία με την ΠΕΠΣΣ και τον Δούκα. Η UEFA εμπιστεύεται την Ελλάδα, η οποία διοργάνωσε άρτια τα παιχνίδια το 2019 και το 2020 με τη συμμετοχή της ΑΕΚ.

Η ομάδα του Κώστα Ρούπτσου θα αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή Κύπρου ΑΠΟΕΛ, την Diamant Linz από την Αυστρία και την Encamp Ανδόρρας, στην οποία αγωνίζεται ο Αργεντινός θρύλος, Χαβιέ Σαβιόλα, ο οποίος φόρεσε στην Ελλάδα τη φανέλα του Ολυμπιακού και έχει πραγματοποιήσει μια σπουδαία καριέρα.

Σύμφωνα με τον αγωνιστικό προγραμματισμό της UEFA, οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 20 μέχρι τις 25 Αυγούστου. Προκρίνεται η πρώτη ομάδα από κάθε όμιλο και η καλύτερη δεύτερη όλων των ομίλων, από τους οκτώ συνολικά της προκριματικής φάσης. Η κλήρωση για τον επόμενο γύρο (main round) θα γίνει στις 30 Αυγούστου και οι αγώνες μεταξύ 26-31 Οκτωβρίου 2021.