Ένα ιστορικό παιχνίδι αναμένεται να δώσει απόψε(24/8 – 20:00) στο “Δαΐς” ο Δούκας κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, με στόχο τη νίκη που θα του εξασφαλίσει, εκτός απροόπτου, το εισιτήριο για το Main Round του UEFA Futsal Champions League. Ο ΑΣΕΔ για πρώτη φορά στη διαδρομή του συλλόγου βρίσκεται μπροστά σε μια τόσο μεγάλη πρόκληση και άπαντες στις τάξεις της ομάδας ανυπομονούν για το βραδινό ραντεβού.

Ο κ. Ρούπτσος θα παρατάξει την ομάδα του χωρίς απουσίες, καθώς όλοι οι παίκτες του είναι ετοιμοπόλεμοι και “διψασμένοι” για την πρόκριση. Από την άλλη, πλευρά, οι Κύπριοι δεν έχουν ελπίδες να περάσουν στην επόμενη φάση, είναι βαθμολογικά αδιάφοροι, ωστόσο πρόκειται για μία ποιοτική ομάδα που σίγουρα δεν θα καταθέσει τα όπλα εύκολα. Μοναδική απουσία λόγω καρτών, ο Σκαρπάρης.

Στο έτερο ματς του ομίλου, τόσο η Λινζ όσο και η Ενκάμπ έχουν πιθανότητες πρόκρισης, ωστόσο και οι δύο περιμένουν να επωφεληθούν ενδεχόμενο “στραβοπάτημα” του Δούκα. Βέβαια, υπάρχει και σενάριο που δίνει την πρόκριση στους Πρωταθλητές Αυστρίας, ακόμα και αν ο ΑΣΕΔ κερδίσει τον ΑΠΟΕΛ, αλλά δεν φαντάζει και τόσο πιθανό.

Όλα τα σενάρια πρόκρισης του Δούκα θα τα βρείτε ΕΔΩ.