Εκτός της τεχνικής ηγεσίας της ανδρικής ομάδας του πρωταθλητή Δούκα, ο Γιάννης Μοστριός αναλαμβάνει από τη νέα χρονιά ακόμη έναν νευραλγικό ρόλο στον ποδοσφαιρικό ΑΣΕΔ, αυτόν του τεχνικού διευθυντή.

Πρόκειται για μια σημαντική ευθύνη που αναλαμβάνει, με στόχο την άμεση συνεργασία με τους προπονητές των ακαδημιών και τμημάτων υποδομής, βασιζόμενη σε ένα κοινό και μετρήσιμο προπονητικό & οργανωτικό πλάνο.

Ο ίδιος καλείται να υπηρετήσει ένα ενιαίο, σύγχρονο μοντέλο προπόνησης αλλά και οργάνωσης του τμήματος έχοντας σε απόλυτη προτεραιότητα την εξέλιξη των αθλητών και την εμπιστοσύνη / συνεργασία των γονιών τους με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη & επιτυχία του ποδοσφαιρικού ΑΣΕΔ.

Σχετικά με το νέο του ρόλο, ο coach Μοστριός δήλωσε στο σάιτ του συλλόγου: «Ο σύλλογος έχει μια παράδοση στις ακαδημίες και την ανάδειξη νέων παικτών στο futsal. Εδώ και χρόνια γίνεται μια προσπάθεια να χτιστεί η υποδομή που θα γεννάει φουτσαλικούς και μόνο παίκτες. Σε αυτό το πλαίσιο, προσθέτουμε φέτος ακόμα περισσότερα στοιχεία στο στήσιμο των ακαδημιών, εισάγοντας νέα μέθοδο προπόνησης και προσθέτοντας εμπειρίες που θα δώσουν κίνητρο στα παιδιά να επανδρώσουν τις ομάδες μας, και στους γονείς για να μας εμπιστευτούν. Είναι χαρά και ευθύνη αυτός ο ρόλος, και θα δουλέψω σκληρά για να πετύχουμε να δημιουργήσουμε ένα πρότυπο μοντέλο ακαδημιών στο futsal…».

ΣΤΟΝ ΔΟΥΚΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΟΝΤΟΣ

Εξάλλου, ο Δούκας ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας του με τον προπονητή, Γιάννη Βρόντο, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία των ομάδων Παίδων και Εφήβων του ΑΣΕΔ. Ο 28χρονος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B Futsal.

Ως ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από ηλικία 9 ετών στην Ακαδημία του Ηνίοχου συμμετέχοντας σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα μέχρι και την ανδρική κατηγορία. Έχει διατελέσει μέλος της Εθνικής Ποδοσφαίρου Σάλας U19 ενώ με τη φανέλα του ΑΣΕ Δούκα έχει συμμετοχή σε προκριματικό όμιλο Futsal Champions League το 2017. Ως προπονητής, έχει δουλέψει στα τμήματα Κ10, Κ12 του Ηνίοχου, στην Κ16 του Πήγασου Αγ. Παρασκευής, στις Κ15, Κ16, Κ18 και ανδρική ομάδα της Αθήνας ’90 καθώς και στην Προεθνική της Κ17.

Μιλώντας στο σάιτ του συλλόγου, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι στην οικογένεια του ΑΣΕΔ. Είναι για μένα μεγάλη τιμή αλλά και πρόκληση, και σίγουρα είμαι έτοιμος να δουλέψω σκληρά ώστε η ομάδα να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της…».