Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Καρύδα και του Παναγιώτη Γούση, οι οποίοι αγωνίζονταν την περασμένη αγωνιστική περίοδο στον Ερμή Ζωγράφου, ο οποίος τερμάτισε στην 4η θέση.

Η Ένωση ενισχύεται σημαντικά με δυο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που μπορούν να προσφέρουν τόσο στο άμεσο όσο και απώτερο μέλλον, κάτι που φανερώνει πως η ομάδα του Γιάννη Ζιάβα κοιτάζει και το “αύριο” του τμήματος.

Μάλιστα, ο Δικέφαλος στην ανακοίνωσή του ευχαρίστησε τον Θανάση Τσακανίκα για την συμβολή του στην ολοκλήρωση των μεταγραφών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών του Ερμή Ζωγράφου Δημήτρη Καρύδα και Παναγιώτη Γούση !

Ο Δημήτρης Καρύδας (γεν. 2000) αρχηγός της Εθνικής Κ-19 πέτυχε φέτος 15 τέρματα ενώ συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση της 4ης θέσης στο Πρωτάθλημα από την ομάδα του Ερμή.

Ο Παναγιώτης Γούσης βασικό στέλεχος της Εθνικής Κ-19 και στυλοβάτης της ομάδας του Ερμή καθώς προέρχεται από τις ακαδημίες του πέτυχε 10 τέρματα στο Πρωτάθλημα που μόλις τελείωσε. 

Η διοίκηση της ομάδας με συντονισμένες ενέργειες ολοκλήρωσε χτες βράδυ τις 2 μεταγραφές ! Ευχαριστούμε τον Θανάση Τσακανίκα για την συμβολή του στην ολοκλήρωση των μεταγραφών. 

Καλωσορίζουμε τους 2 νέους αθλητές στην οικογένεια της Πρωταθλήτριας ΑΕΚ και τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κιτρινόμαυρα!”