Μια βόμβα μεγατόνων έσκασε στην ελληνική σάλα, αφού ο Μινώταυρος αποφάσισε τελικά να μην κατέβει στο πρωτάθλημα της σεζόν 2020-21, καθώς δεν δήλωσε συμμετοχή και την Παρασκευή (24/7) ήταν η καταληκτική ημερομηνία.

Όλες οι υπόλοιπες ομάδες υπέβαλαν κανονικά την αίτησή τους, με εξαίρεση την ομάδα του Ταύρου, μια από τις πιο ιστορικές, σταθερές και δυνατές ομάδες του futsal στη χώρα μας. Προφανώς και είναι μια απόφαση που δεν μπορεί να ευχαριστεί κανέναν, μιας και ο Μινώταυρος έχει μια ξεχωριστή δυναμική και η μη παρουσία του αποτελεί πλήγμα.

Από ‘κει και πέρα, οι άλλες 13 ομάδες της Stoiximan.gr Futsal Super League θα συμμετάσχουν κανονικά και δέχονται φυσικά και ένα από τα προαπαιτούμενα της προκήρυξης, που δεν είναι άλλο από το να έχουν ομάδα στην Κ18, αλλά και όλες τις άλλες δεσμεύσεις που υπάρχουν.

Θυμίζουμε και την πρόσφατη συνάντηση των οκτώ ομάδων που είχε αποκαλύψει το Futsalhellas.com, όπου συζητήθηκαν αρκετά θέματα, ενώ υπήρξε επιστολή και προς την ΠΕΠΣΣ με μια σειρά από αιτήματα. Εντέλει, οι ομάδες κατεβαίνουν κανονική πλην του Μινώταυρου, ο οποίος βέβαια έχει το δικαίωμα να παίξει στη Futsal League.

Θα έχει ενδιαφέρον τι θα γίνει και με τους πολλούς και αξιόλογους ποδοσφαιριστές του, όπως και με το προπονητικό τιμ των Στέφανου Σοϊλεμέ και Φώτη Κεραμυδά. Όπως και να ‘χει, αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι εξελίξεις.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΕΠΣΣ:

“Ολοκληρώθηκε στις 23:59 το βράδυ της Παρασκευής, 24 Ιουλίου, η διαδικασία υποβολής συμμετοχών για το νέο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Futsal Super League της αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

Οι ομάδες που έκαναν την αίτησή τους είναι οι εξής:

ΑΕΚ
Δούκας
Παναθηναϊκός
Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής
Ηνίοχος
Ερμής Ζωγράφου
Νέο Ικόνιο Σάλας
Elite
Σαλαμίνα
Καλλιθέα
Ρέθυμνο
Φάληρο
Κόμπρα”