Ο Δημήτρης Θεοφίλου έμεινε στην ΑΕΚ, ο Παναγιώτης Μπάρδης έκανε το ίδιο στον Παναθηναϊκό, για να ακολουθήσει και ο Δημήτρης Ζέρβας, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Δούκα για έναν ακόμη χρόνο.

Εν ολίγοις, το Big-3 δεν αλλάζει τους γκολκίπερ του και πολύ καλά κάνει, εφόσον προέρχονται από πολύ καλή σεζόν, ενώ τερματοφύλακες όπως οι Πολύδωρος και Στόλης επίσης έμειναν σε Ερμή Ζωγράφου και Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής αντίστοιχα.

Μια ομάδα που θέλει να έχει γερά θεμέλια, οφείλει να στελεχώνεται σωστά και πρωτίστως να έχει έναν αξιόπιστο και σοβαρό τερματοφύλακα, που να εμπνέει εμπιστοσύνη και να έχει ικανότητες. Στη σάλα ειδικά, με τις ευκαιρίες να είναι πολλές σε κάθε παιχνίδι, οι γκολκίπερ παίζουν σημαίνοντα ρόλο και όχι συμπληρωματικό.

Ο Ζέρβας εν προκειμένω, είναι διεθνής με την Εθνική μας ομάδα, προέρχεται από δυο πολύ καλές σεζόν ως πρώτος τερματοφύλακας του Δούκα και επιβραβεύτηκε, παραμένοντας στους μπλε που θέλουν να κάνουν πορεία πρωταθλητισμού και την επόμενη σεζόν.

Οι ομάδες οφείλουν να ξεκινούν από τα γκολπόστ τους, ώστε το οικοδόμημα να είναι δυνατό. Αυτό έκανε και ο Δούκας με τον Ζέρβα, όπως και οι περισσότερες ομάδες. Άλλωστε, έχουμε καλούς τερματοφύλακες στην ελληνική σάλα, είναι αρκετά υψηλό το επίπεδο.

O 27χρονος τερματοφύλακας, ανέφερε στο σάιτ του Δούκα: “Σημαντικότερο ρόλο στην απόφαση μου να παραμείνω στον Δούκα έπαιξε η παραμονή όλων των συμπαικτών μου στην ομάδα, με τους οποίους έχουμε καταφέρει πολλά, αυτά τα τρία χρόνια επιτυχιών για τον Σύλλογο.

Μετά την αποχώρηση του coach Μοστριού και του Βασίλη Κουτσιλά, η αλήθεια είναι ότι υπήρξε μια περίοδος αβεβαιότητας στην ομάδα η οποία πλέον είναι παρελθόν…”.

Για να προσθέσει στη συνέχεια: “Η εξέλιξη αυτή με γεμίζει με χαρά και όρεξη για την έναρξη της νέας σεζόν. Ανυπομονώ να επιστρέψω στο Δαις και να ξεκινήσουμε προπονήσεις με πρώτο στόχο το Σούπερ Καπ του Σεπτεμβρίου”.

Αναφορικά με τις προσδοκίες των φίλων της ομάδας, σχολίασε: “Η ομάδα αυτή έχει μάθει να δουλεύει σκληρά στο γήπεδο και αυτό ακριβώς θα κάνει και φέτος με σκοπό να συνεχιστούν οι επιτυχίες και τα επόμενα χρόνια. Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε στους φίλους του ΑΣΕΔ είναι ότι θα δίνουμε σε κάθε προσπάθεια, σε κάθε ματς το 100% των δυνατοτήτων μας ώστε ο Σύλλογος να επιστρέψει στην κορυφή. Σε αυτή την προσπάθεια, τους θέλουμε δίπλα μας…”.