Σε σημαντικές ανανεώσεις και ενισχύσεις εν όψει της νέας σεζόν προχώρησε η ομάδα του Βύρωνα με την τριάδα των αρχηγών της περσινής χρονιάς να παραμένουν και την νέα σεζόν στην Κόμπρα. 

Οι Τζουμάκης, Κουτσογιάννης και Μουντοκαλάκης θα φορούν για ακόμη μια χρονιά τα περιβραχιόνια της ομάδας ενώ παράλληλα οι 3 τερματοφύλακες του περσινού ρόστερ Σκαραμαγκάς, Πετράκης και Γιώτης θα υπεραπίζονται την έστια της ομάδας του κ.Ράπτη. Μια ακόμα σημαντική ανανέωση αποτελεί και αυτή του Χρήστου Παπαδόπουλου

 

ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

Πρώτη ενίσχυση για την ομάδα της Cobra αποιτελεί ο Μάριος Τρουλιτάκης, ο οποίος μετα το πέρασμά του από Γέρακα, Πλάτων, Δούκα και Ολυμπιάδα θα συνεχίσει στο Βύρωνα. Ο Μάριος έχει κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος με την ομάδα του Πλάτωνα και έχει αρκετές συμμετοχές και στην Εθνική Ομάδα Futsal.

Ο Δημήτρης Κατσούλας είναι η δεύτερη μεταγραφή του Σταύρου Ράπτη. Ο έμπειρος πίβοτ έχει αγωνιστεί σε Κόσμο Β.Π., Υπερίων και Ολυμπιάδα. Έχει Κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος με τον Υπερίων το 2016.

Τέλος η τρίτη μεταγραφή, και αυτή από την Ολυμπιάδα Αγ.Παρ. είναι ο Χρήστος Μαντούβαλος μετά από 8 χρόνια στην Σάντα και μια κατάκτηση Κυπέλλου το 2014.