Ο Χάρης Γράψας έχει αναλάβει εδώ και μερικές ημέρες την Κόμπρα και στήνει την ομάδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, με στόχο μια πορεία ανάλογη -αν όχι καλύτερη- από την περσινή.Στο πλαίσιο αυτό, το συγκρότημα του Βύρωνα πρόσθεσε στο δυναμικό του έναν παίκτη με πολλές παραστάσεις και εξαιρετικό βιογραφικό όπως είναι ο Βασίλης Ασημακόπουλος, ο οποίος αποχώρησε από την ΑΕΚ.

Ο Βασίλης έχει φορέσει 70 φορές το εθνόσημο και έχει αγωνιστεί σε υψηλό διεθνές επίπεδο αγώνων τόσο με την Εθνική Ελλάδος όσο και με την Ένωση. Έχει φορέσει τη φανέλα της Ολυμπιάδας Αγ. Παρασκευής και της ΑΕΚ, κατακτώντας δύο πρωταθλήματα και δύο κύπελλα με τους κιτρινόμαυρους.

Επίσης, η Κόμπρα ανακοίνωσε την απόκτηση του 27χρονου ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Φωτόπουλου, ο οποίος προέρχεται από το χώρο του κλασικού ποδοσφαίρου και έχει αγωνιστεί στη Γ΄ Εθνική με τον Αμ. Διστόμου και επί σειρά ετών στον ΠΑΟ Ρουφ. Πέρυσι αγωνίστηκε στην Α’ κατηγορία Πειραιά με την Α.Ε Μαύρος Αετός Ολυμπιάδα.

Εξάλλου, ανανέωσε τη συνεργασία της με τους δύο τερματοφύλακες, Σπύρο Κεφαλά και Δημήτρη Πετράκη, ενώ στην ομάδα θα συνεχίσουν οι Έρικ Χούντσι, Μαρκ Αλκόμπε Τάγιο, Μάριος Τρουλιτάκης, Δημήτρης Κατσούλας, Στέφανος Μπάτσας, Αναστάσιος Κουνίδης, Φώτης Κουτσογιάννης, Λεωνίδας Παντελάτος, Στέλιος Μουντοκαλάκης, Γιάννης Τσατσούλης και Μιχάλης Τζουμάκης.