Σημαντική συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα μεταξύ του ηγέτη του Rethymno Futsal, Δημήτρη Καλογεράκη και του Προέδρου της ΠΕΠΣΣ, Νίκου Αυλωνίτη, τον προηγούμενο μήνα και συγκεκριμένα την Πέμπτη, 30 Ιουνίου .

Σε κλίμα ενωτικό με διάθεση και από τις δύο μεριές να αφήσουν πίσω τις διαφορές τους και να προχωρήσουν συναινετικά για το καλό της ελληνικής σάλας. Συζήτησαν για την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου Σάλας στην Ελλάδα, αλλά και τις προσπάθειες που έγιναν από την Ένωση, ειδικά τον τελευταίο χρόνο, για την ανάπτυξη του αθλήματος.

Παράλληλα, συζήτησαν για τη σπουδαία προοπτική που έχει το Rethymno Futsal να συνεχίσει και την επόμενη χρονιά στην ανανεωμένη Β’ Εθνική με τη συμμετοχή ομάδων απ’ όλη τη χώρα, αλλά και του Παναθηναϊκού που θα ξεκινήσει από τη Β’ Εθνική και αποτελεί δέλεαρ για όλες τις ομάδες που θα βρεθούν στον ίδιο όμιλο μαζί του.

Ο κύριος Αυλωνίτης τόνισε ότι θα προσπαθήσει να βοηθήσει όλες τις ομάδες της επαρχίας ειδικά στο κομμάτι των μετακινήσεων, ενώ ο Δημήτρης Καλογεράκης από τη μεριά του υποσχέθηκε ότι το Rethymno Futsal θα πρωτοστατήσει στην ανάπτυξη του futsal στην Κρήτη, ξεκινώντας από τα πρωτάθλημα υποδομής και πιο συγκεκριμένα από την κατηγορία Κ9.

Αμφότεροι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβριο, ενώ έπειτα από αυτή την συνάντηση ο Καλογεράκης Δημήτρης επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του Rethymno Futsal για 14η συνεχή χρονιά στις εθνικές κατηγορίες του ποδοσφαίρου Σάλας ως η μοναδική ομάδα απ’ ολόκληρη την Κρήτη.