‘Υστερα από πέντε ολόκληρες σεζόν απουσίας, η Αθήνα ’90, η ιστορικότερη ομάδα του ελληνικού futsal, επιστρέφει στο πρωτάθλημα μετά την επίσημη λήξη της συνεργασίας της με τον Ερασιτέχη Παναθηναϊκό. Αναμφίβολα η είδηση αποτελεί μια πολύ ευχάριστη εξέλιξη για το άθλημα μετά τις αποχωρήσεις άλλων ιστορικών ομάδων όπως η Ολυμπιάδα Αγ. Παρασκευής και ο Μινώταυρος καθώς το brand name του “Καλτσέτο” είχε λείψει πολύ τα τελευταία χρόνια. 

Η Αθήνα ’90 συμμετείχε σε όλα τα επίσημα πρωταθλήματα από 1997 και είχε κατακτήσει 15 φορές τον τίτλο. Είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που έχει καταφέρει να φτάσει στο Elite Round του Futsal Cup και έχει τις περισσότερες συμμετοχές από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στον θεσμό. Η δυναμική της δεν περιορίστηκε ποτέ μόνο σε επίπεδο ανδρών καθώς έχει να δείξει πάμπολες διακρίσεις σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και έχει αναδείξει αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές που άφησαν το στίγμα τους στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην Εθνική Ελλάδος.

Το σήμα για το.. restart δώθηκε μέσα από την ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στο ανανεωμένο site με τίτλο “ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ..” και υπόσχεται πως η πετυχημένη πορεία του συλλόγου θα συνεχιστεί τα επόμενα χρόνια με νέες ιδέες, ανανέωση της δομής του, προσθήκες παιχτών και εξειδικευμένων συνεργατών αλλά και σημαντικούς χορηγούς που θα βοηθήσουν στην προσπάθεια αυτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του www.athina90futsalclub.gr

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…

Το πρώτο αμιγώς ερασιτεχνικό αθλητικό σωματείο ποδοσφαίρου σάλας στην Ελλάδα (ΑΘΗΝΑ 90 ΣΑΛΑΣ), συσταθέν από του έτους 1990, έχοντας κατακτήσει μέχρι σήμερα 15 πρωταθλήματα, 7 κύπελλα και με 14 συμμετοχές στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου σάλας της UEFA, συμμετέχοντας στα πρωταθλήματα, που διοργανώνει η ΠΕΠΣΣ στην κατηγορία ανδρών και γυναικών, όπως επίσης και σε όλες τις κατηγορίες των υποδομών, συνεχίζει και πάλι την αθλητική του διαδρομή, γράφοντας την δική του ξεχωριστή αθλητική ιστορία!!

Μετά από μια σύντομη αθλητική συνεργασία με τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, ολοκληρώσαμε την κοινή μας επί μια πενταετία (2017-2022) πορεία και συνεχίζουμε πλέον αυτόνομα και ανεξάρτητα την εξαιρετικά πετυχημένη επί μια τριακονταετία περίπου πορεία μας, με το ίδιο πάθος και την ίδια διάθεση και αγάπη, με στόχο πάντοτε την ανάπτυξη και περαιτέρω εξέλιξη του ποδοσφαίρου σάλας, τόσο σε εθνικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Η συνέχιση της πετυχημένης αυτής αθλητικής μας πορείας στον χώρο του ποδοσφαίρου σάλας, συνδυάζεται πλέον με την ανανέωση της αθλητικής δομής του σωματείου μας με την προσθήκη διακεκριμένων και εξειδικευμένων συνεργατών, τόσο σε επίπεδο διοικητικής στελέχωσης στα επί μέρους τμήματα λειτουργίας του σωματείου μας (οικονομικό, νομικό, marketing και ευρωπαϊκών προγραμμάτων), όσο και σε επίπεδο ανανέωσης του αθλητικού τμήματος του σωματείου μας με την παρουσία νέων προπονητών, την προσθήκη νέων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, πέραν του υπάρχοντος πολύ πετυχημένου κορμού, ενώ η όλη αυτή αναδόμηση θα συνδυασθεί και με την παρουσία σημαντικών χορηγών, που θα συνδράμουν ενεργά στην προσπάθεια επίτευξης των υψηλών στόχων του σωματείου μας.

ΑΘΗΝΑ 90
 30/05/22