Την προετοιμασία του για την νέα σεζόν ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας ο Δούκας στο Αθλητικό Κέντρο Δαΐς με τους παίκτες και τους προπονητές της ομάδας να μαζεύονται για την πρώτη προπόνηση. Ο Κώστας Ρούπτσος και ο Κωστής Σπύρου βρέθηκαν από νωρίς στο γήπεδο και υποδέχτηκαν τους παίκτες της ομάδας οι οποίοι με την είσοδό τους στις εγκαταστάσεις υποβλήθηκαν σε θερμομέτρηση και υποχρεώθηκαν να χρησιμοποιήσουν τις μάσκες τους καθόλη την διάρκεια παραμονής τους σε όλους τους κλειστούς χώρους, πλην του αγωνιστικού χώρου. 

Το πρόγραμμα είχε χαλαρό τρέξιμο, ασκήσεις με μπάλα και αποθεραπεία στον εξωτερικό στίβο του Δαΐς καθώς οι επόμενες μέρες προβλέπονται δύσκολες με διπλές προπονήσεις και σαφώς μεγαλύτερη ένταση όσο περνάει ο καιρός προκειμένου να παρουσιαστούν έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος στις 14 Σεπτεμβρίου.

Το FutsalHellas μίλησε με τον τεχνικό του Α.Σ.Ε.Δ. Κώστα Ρούπτσο ο οποίος μας μίλησε για την προετοιμασία της ομάδας του και για το τι περιμένει από αυτή την νέα σεζόν:

“Αρχικά θα ήθελα να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με όλες τις κινήσεις που έγιναν από την ομάδα μας την καλοκαιρινή περίοδο έτσι ώστε τη νέα σεζόν να παρουσιαστούμε πιο οργανωμένοι και ανταγωνιστικοί. Ξεκινήσαμε την προετοιμασία με όρεξη και διάθεση στις 17/8 και ως προπονητικό τιμ ακολουθούμε λόγω της αποχής ένα πρόγραμμα μέτριας έντασης για να έρθουμε σταδιακά στο επιθυμητό επίπεδο.Από εκεί και πέρα περιμένουμε να ενημερωθούμε οριστικά και επίσημα για το πότε ακριβώς θα ξεκινήσει το Πρωτάθλημα, πόσες και ποιες ομάδες θα πάρουν μέρος και με ποιον τρόπο θα διεξαχθεί η φετινή αγωνιστική περίοδος για την ανάδειξη του Πρωταθλητή ώστε να κάνουμε και εμείς ως προπονητικό τιμ τον σχετικό προγραμματισμό μας.”.

Ο τεχνικός των μπλε αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας για την νέα σεζόν:

“Όσον αφορά τους στόχους της ομάδας, θα επαναλάβω αυτά που είπα και πέρσι όταν ήρθα στην ομάδα, ότι στόχος του ΑΣΕΔ είναι το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Φέτος ξεκινάμε με πολύ καλύτερο βαθμό ετοιμότητας και θεωρώ ότι έχουμε και μεγαλύτερο βάθος ως ομάδα, γεγονός που θα μας βοηθήσει ώστε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί όταν θα υπάρχουν συνεχόμενα δύσκολα εμβόλιμα παιχνίδια σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο”.

Σε ότι αφορά την αποχώρηση του Μινώταυρου αλλά και την διαχείριση του κορονοϊού μας είπε:

“Θα ήθελα να σχολιάσω ότι είναι στενάχωρο που η ιστορική ομάδα του Μινώταυρου δεν θα είναι φέτος αντίπαλος μας. Όσον αφορά το θέμα διαχείρισης του κορωνοϊού, δεν θα ήθελα να κάνω κάποιο σχόλιο”.