Ο Ρικαρντίνιο είναι θρύλος για το ποδόσφαιρο σάλας, ο σύγχρονος Φαλκάο, ένα τοτέμ για το άθλημα, ίσως ο καλύτερος πρεσβευτής του αυτή την στιγμή. Πριν λίγο καιρό γράψαμε για τη μετακίνησή του στο Παρίσι για λογαριασμό της ACCS Paris, η οποία κάνει μια τεράστια επένδυση στο futsal και απέκτησε τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Ο ίδιος σε συζήτηση που είχε με ακολούθους του στο Instagram, εξέφρασε τη μεγάλη απογοήτευσή του για την στάση που έχει κρατήσει η ομάδα του, η Inter Movistar, όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας και θεωρεί πως άξιζε καλύτερης μεταχείρισης. Εδώ και καιρό έχουν κοπεί οι δίαυλοι επικοινωνίας με τη νυν ομάδα του, με την οποία έχει κατακτήσει τα πάντα.

Με τη Movistar θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα στα playoff που θα γίνει μεταξύ των πρώτων οκτώ ομάδων, παρ’ όλα αυτά αισθάνεται πίκρα για τους διοκούντες, αναφέροντας πως “είμαι λυπημένος για την έλλειψη επικοινωνίας. Από τη στιγμή που πήγαμε σε καραντίνα, οι υπεύθυνοι επικοινώνησαν μαζί μου μόνο την πρώτη εβδομάδα. Δεν ξέρω αν είμαι παίκτης της ή όχι. Αυτό το τέλος μού αξίζει; Νομίζω ότι αξίζω κάτι καλύτερο, ένα μήνυμα για να με ρωτήσουν αν είμαι καλά. Είμαι απογοητευμένος, αλλά πάντα θα είμαι ευγνώμων στον σύλλογο”.

Εξάλλου, είπε πως δεν γνώριζει αν η ACCS Paris θα είναι ο τελευταίος επαγγελματικός του σταθμός και θέλει να πετύχει πολλά πράγματα εκεί, ακόμα και να σηκώσει Champions League με τη φανέλα της νέας του ομάδα. “Θα ήταν κάτι εκπληκτικό”, όπως τόνισε ο ίδιος, ενώ παράλληλα εξέφρασε την επιθυμία να μπει και η Πόρτο στο ποδόσφαιρο σάλας, πλάι σε Μπενφίκα και Σπόρτινγκ που πρωταγωνιστούν, ώστε να ανέβει ακόμα περισσότερο το άθλημα στη χώρα του, ειδικά στα Βόρεια σύνορά της.