Όπως έκανε γνωστό η ΠΕΠΣΣ μέσω επιστολής στις ομάδες, την οποία ανέβασε και στο επίσημο σάιτ της, συνεδρίασε η Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της Ένωσης με θέμα την αναβολή του ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League, μεταξύ ΑΕΚ και Δούκα στο κλειστό του Καματερού.

Ο Δικέφαλος είχε καταθέσει σχετικό αίτημα στην ΠΕΠΣΣ και την επιστολή του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού για την έκτακτη μη διαθεσιμότητα του κλειστού για το διήμερο 23 και 24 Οκτωβρίου.

Η Επιτροπή αποφάσισε την αναβολή του αγώνα και τη διεξαγωγή του το Σαββατοκύριακο 30 – 31 Οκτωβρίου, ενώ παράλληλα αποφάσισε και τη μετάθεση όλων των αγώνων της 6ης αγωνιστικής για το Σαββατοκύριακο 6 – 7 Νοεμβρίου 2021.

Άρα την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε το μεγάλο ντέρμπι κορυφής και όλη η επόμενη αγωνιστική πάει για επτά ημέρες αργότερα και αφορά τα ματς Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, Ηνίοχος – Κόμπρα, Νέο Ικόνιο – Φάληρο, Δούκας – Ερμής Ζωγράφου και Πήγασος Αγίας Παρασκευής – Σάλαμίνα.

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΔΟΥΚΑ, ΚΩΣΤΑ ΡΟΥΠΤΣΟΥ

Ένα 24ωρο πριν την ανακοίνωση της ΠΕΠΣΣ, ο προπονητής του Δούκας, Κώστας Ρούπτσος, είχε εκφράσει την έντονη αντίδρασή του, αναφέροντας τα εξής στη σελίδα ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΤΟΠΙ στο Facebook:

“Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να αναφέρω ότι σε συνθήκες εύρυθμης και ομαλής διεξαγωγής του Πρωταθλήματος θα έπρεπε από χθες να γνωρίζουμε πότε θα γίνει η διεξαγωγή του αγώνα ΑΕΚ-ΔΟΥΚΑΣ. Για οποιοδήποτε πρόβλημα θα έπρεπε να είχαν ενημερωθεί οι ομάδες, αλλά και η επιτροπή Πρωταθλήματος ώστε να διαχειριστεί το θέμα.  Χωρίς καμία επίσημη ενημέρωση της ομάδας μας και αγνοώντας επιδεικτικά το ρόλο της επιτροπής Πρωταθλήματος κατά παράβαση των διαδικασιών της ΠΕΠΣΣ, κάποια φαντάσματα της ένωσης αντιμετωπίζουν τον προσεχή αγώνα ΑΕΚ-ΔΟΥΚΑΣ ως ένα παιχνίδι το οποίο δεν υπάρχει στην ατζέντα της ερχόμενης αγωνιστικής. Ποιοι είναι αυτοί; Οι γνωστοί άγνωστοι… Μας διασκεδάζετε ….”.