Σε μεταγραφικό σίριαλ με τρελό σενάριο έχει αναδειχθεί η υπόθεση της μετακόμισης του Φίλιππα Φιλίππου στον Παναθηναϊκό. Ο άλλοτε πίβοτ του Μινώταυρου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος να συνεχίσει όπου θέλει την καριέρα του, θα παραμείνει τελικά στο έμψυχο δυναμικό των πράσινων για την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο πολύπειρος άσος είχε ανακοινωθεί από το τριφύλλι μαζί με τους Καρανταλή και Ασημακόπουλο, αλλά τελικά βρέθηκε εκτός ομάδας πριν καν ξεκινήσει η σεζόν και συμφώνησε να συνεχίσει στη Σαλαμίνα, όπου διατηρεί μάλιστα και σπίτι. Αν μη τι άλλο, θα ήταν ένα σπουδαίο όπλο στα χέρια του Χαράλαμπου Συντζανάκη.

Τελικά όμως η κατάσταση άλλαξε άρδην εδώ και μερικά 24ωρα, αφού ο Φιλίππου δεν μπορούσε να μετακομίσει στους νησιώτες, αν δεν υπέγραφαν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές και φυσικά δεν αναφερόμαστε ούτε στη Σαλαμίνα, ούτε και στον ίδιο. Η μετακίνησή του μπλόκαρε, δεν προχώρησε και παράλληλα μίλησε και με τον Χάρη Γράψα.

Ο προπονητής του τριφυλλιού υπολογίζει τελικά στις υπηρεσίες του, βρίσκεται στα πλάνα του, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης θέλει να παίξει στον Παναθηναϊκό, που είναι και η ομάδα που υποστηρίζει από μικρό παιδί. Η μπίλια λοιπόν κάθισε στο… πράσινο, έστω και αν η μετακίνησή του στους πράσινους πέρασε από χίλια κύματα.