Το βαρύ πυροβολικό του Δούκα, Χαράλαμπος Σταυρακόπουλος, παραμένει στο δυναμικό της ομάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι μπλε ανακοίνωσαν πως ο 27χρονος διεθνής επιθετικός ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΑΣΕΔ, που έπειτα από μια τριετία με τον Γιάννη Μοστριό στον πάγκο, προχωρά με νέο προπονητή τον Κώστα Ρούπτσο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι δηλώσεις του:

“Το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του Συλλόγου μας ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή Χαράλαμπο Σταυρακόπουλο για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020!!!

Ο 27χρονος διεθνής αποδέχτηκε την πρόταση συνεργασίας του ΑΣΕΔ με αποτέλεσμα να κρατήσει την «μπλε» φανέλα στο ντουλάπι του και τη νέα χρονιά, μια φανέλα που φοράει και τιμάει ανελλιπώς από τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα μέχρι και σήμερα!!!

Έτσι, ο στράικερ των Κυπελλούχων Ελλάδος θα συνεχίσει να φορτώνει με γκολ τις αντίπαλες εστίες και τη νέα περίοδο, με τον ίδιο να δηλώνει σχετικά: «Όταν είσαι σε ένα σύλλογο από μικρό παιδί, είναι δύσκολο να τον αφήσεις και να συνεχίσεις αλλού την καριέρα σου… Μπορεί να υπήρχαν καλύτερες οικονομικές προτάσεις από άλλες ομάδες, αλλά τελικά πήρα την απόφαση να παραμείνω στην ομάδα μου βλέποντας ότι για ακόμη μια χρονιά υπάρχει οργάνωση, όρεξη για δουλειά και δίψα για ακόμη περισσότερους τίτλους… Δεν ήθελα να λείπω από αυτή την προσπάθεια…».

Σχετικά με τα συναισθήματα του, έπειτα από την απόφαση παραμονής του στην ομάδα, ανέφερε: «Μόνο χαρούμενος μπορώ να νιώθω που ανανέωσα για ακόμη ένα χρόνο και θα συνεχίσω να φοράω τα «μπλε»… Το κλίμα είναι πολύ καλό μεταξύ παικτών – προπονητικού team – διοίκησης οπότε όλοι ανυπομονούμε για την έναρξη της νέας σεζόν…».

Τέλος, σχετικά με τη νέα χρονιά και τι να περιμένουν οι φίλοι της ομάδας, σημείωσε: «Μετά την άκρως επιτυχημένη τριετία του coach Μοστριού και του γυμναστή Κουτσιλά όπου κατακτήσαμε τρεις τίτλους, η ομάδα είναι υποχρεωμένη να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί διεκδικώντας όλους τους τίτλους μέσα στην χρονιά…

Με την έλευση του νέου προπονητή μας – αλλά παλιού γνώριμου στον ΑΣΕΔ – Κώστα Ρούπτσου, πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς πανηγυρίζοντας στο μέλλον περισσότερες επιτυχίες».

Η διοίκηση του Συλλόγου μας συγχαίρει τον Μπάμπη για την απόφαση του να συνεχίσει στην ομάδα της καρδιά του και του εύχεται υγεία και πολλά γκολ!!!”

Photo Credits: ased2017.wordpress.com