Ο Ερμής Ζωγράφου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Μάνο Τσέπα. Ο λόγος για το «βαρύ πυροβολικό» της ομάδας του Θανάση Τσακανίκα, που τη φετινή σεζόν σημείωσε 28 τέρματα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Μάλιστα, αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο πολλών ομάδων, ενώ είναι και διεθνής με την Κ19. Ο Μάνος είναι γέννημα θρέμμα του Ερμή, αφού είναι στην ακαδημία από επτά χρόνων και ειναι ο αθλητής που έχει κατακτήσει όλους σχεδόν τους τίτλους στα πρωταθλήματα των υποδομών Κ12 Κ14 Κ16 και Κ18.

Ο Ερμής ανανέωσε την συνεργασία του με τον αρχηγό, Διονύση Οικονομίδη. Αποτελεί σήμα κατατεθέν του συλλόγου, καθώς έχει φορέσει τη φανέλα του Ερμή όταν ακόμα η ομάδα έπαιζε στη Β’ Εθνική. Να σημειωθεί ότι έχει κατακτήσει πρωτάθλημα με την ομάδα στη Β’ Κατηγορία, ενώ κορυφαία στιγμή του με τον Ερμή ήταν η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Τέλος, ο Ερμής ανανέωσε και με τον νεαρό, Βαγγέλη Πασσαλή. Θα αγωνιστεί για 3η σερί χρονιά με τη φανέλα της ομάδας, με την οποία έχει κατακτήσει το Κύπελλο. Ακόμη, είναι διεθνής με την Κ19, αποτελώντας μάλιστα μεταγραφικό στόχο πολλών ομάδων, τόσο από το κλασικό ποδόσφαιρο όσο από τον χώρο του futsal.