Μαζί και την νέα χρονιά θα συνεχίσει ο νεανικός κορμός της ομάδας του κ. Καρασάββα με τις ανανεώσεις 12 παικτών να ανακοινώνονται από το site του συλλόγου.

Το Νέο Ικόνιο αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη του περσινού πρωταθλήματος, κατάφερε να τερματίσει στην 3η θέση αποδεικνύοντας ότι αποτελεί μία από τις πιο υπολογίσιμες δυνάμεις του χώρου. Αρκετοί ήταν οι παίκτες που πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις οι οποίες μεταφράστηκαν και σε επιτυχίες στο γήπεδο και λογικό ήταν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των μεγάλων ομάδων για την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Όπως φαίνεται όμως, την νέα σεζόν όχι μόνο δεν θα λείπει κανείς από το ρόστερ αλλά θα υπάρξουν ακόμα περισσότερες λύσεις καθώς μετα την επιστροφή του Πέτρου Κατεβτσιάν και την απόκτηση του Βασίλη Καλλέργη η διοίκηση έκανε αναφορά για ακόμα περισσότερες μεταγραφικές κινήσεις!

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ομάδας όπως ανέβηκε στο ikoniofc.gr :

“H μεγάλη επιτυχία σε μία ομάδα που θέλει να παρουσιαστεί ενισχυμένη τη νέα σεζόν είναι να διατηρήσει το βασικό κορμό της προηγούμενης. Έτσι, ξεκινώντας από την παραμονή του Κώστα Καρασάββα στην τεχνική ηγεσία του ανδρικού, ήταν κοινή γραμμή παικτών, προπονητών και διοίκησης να ανανεωθεί η συνεργασία και την επόμενη χρονιά…

Ο λόγος για τους Αντώνη Κουρκούτη, Βασίλη Μπάμπαλη, Χρήστο Γκεγκάι, Νίκο Πασσαλή, Άγγελο Μουντούρη, Ανάσταση Κορακάκη, Γιάννη Βενετίου, Αντώνη και Δημήτρη Κοντογεώργη, Παντελή και Γιώργο Χονδρουδακη, Σπύρο Χατζόπουλο !!

Στη μεταγραφική ενίσχυση με τους Πέτρο Κατεβτσιάν και Βασίλη Καλλέργη, θα ακολουθήσουν και άλλες στοχευμένες κινήσεις, οι οποίες έχουν ήδη δρομολογηθεί !!”