Λίγους μήνες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, ο Ερμής Ζωγράφου ανανέωσε τη συνεργασία του με τους βασικούς συντελεστές της περυσινής επιτυχίας. Το συγκρότημα του κ. Τσακανίκα θα στηριχθεί και τη νέα σεζόν στον “κορμό” του, ο οποίος τον οδήγησε στο μεγαλύτερο επίτευγμα στην ιστορία του συλλόγου.

Αναλυτικά, τη συνεργασία τους με τους Ζωγραφιώτες ανανέωσαν και για την καινούρια αγωνιστική περίοδο οι Οικονομίδης, Γκρίτζαλης, Πολύδωρος, Αλιφέρης, Κολέντζος, Μανέλας, Καρανταλής, Πασσαλής, Αλευράς, Τσέπας, Βαρυπάτης, Γαλακτόπουλος, Μπατίλας, Παναγιωτόπουλος, Τσάτσι, Αγαπίου,Ραχιώτης και Σαΐντ Αχμάντ. Από την περυσινή ομάδα θα απουσιάσουν οι Κατώπης(δανεικός για 1 χρόνο στον Πήγασο Αγ. Παρασκευής) και ο Ρηνάκης, ο οποίος θα εκτίσει τη στρατιωτική του θητεία.

Ακόμη, μετά τις ανανεώσεις σειρά παίρνουν οι μεταγραφές, οι οποίες θα πλαισιώσουν τον βασικό “κορμό” του Ερμή Ζωγράφου. Ήδη οι Ζωγραφιώτες βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με κάποιους παίκτες και τις επόμενες μέρες αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις. Πρόκειται για περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα προκαλέσουν αίσθηση και που θα ανεβάσουν επίπεδο το συγκρότημα του κ. Τσακανίκα.

Η “πρώτη” του Ερμή θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 23/8, ξεκινώντας την προετοιμασία με το α’ γκρουπ παικτών. Σ’ αυτό θα προστεθεί και ο 16χρονος Γεράσιμος Τσέλιος, ενώ στην πορεία θα ενσωματωθούν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του ρόστερ συν τις μεταγραφικές. Στόχος του κόουτς Τσακανίκα είναι να βρεθεί η ομάδα σε όσο το δυνατόν καλύτερο επίπεδο ετοιμότητας ώστε να διεκδικήσει με αξιώσεις τον τίτλο του Σούπερ Καπ κόντρα στον Δούκα.