Απρόοπτο με την προπόνηση της Εθνικής ομάδας στο κλειστό της Αγίας Παρασκευής, καθώς ήταν προγραμματισμένη για τις 21:00 και δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ λόγω… διαμαρτυρίας.

Τι ακριβώς συνέβη; Μαζεύτηκαν παράγοντες των ομάδων που χρησιμοποιούν το κλειστό της περιοχής και διαμαρτυρηθηκαν, όχι εναντίον της γαλανόλευκης, αλλά του δήμου της Αγίας Παρασκευής.

Ο λόγος αφορά το ότι δίνουν δωρεάν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα το κλειστό και όχι σε άλλες ομάδες της περιοχής. Μίλησαν με την υπεύθυνη της Εθνικής οι πολίτες και της είπαν ότι δεν θα άφηναν την γαλανόλευκη να προπονηθεί.

Εν ολίγοις, είναι ένα θέμα που αφορά τον δήμο και τους δημότες και όχι την Εθνική μας, απλά… πλήρωσε το μάρμαρο και ως εκ τούτου η ομάδα του Γιάννη Ζιάβα θα πρέπει να αναζητήσει άλλα γήπεδα για να κάνει τις προπονήσεις από εδώ και πέρα.

Οι Ζέρβας, Κάρμης, Κονδυλάτος, Σταυρακόπουλος, Καραβίδας και Κωνσταντίνου κλήθηκαν από τον πρωταθλητή Δούκα, ενώ από τον Παναθηναϊκό οι Μπάρδης, Γκαϊφύλλιας, Παπαευστρατίου, Οικονομόπουλος και Ντάρλας.

Οι Θεοφίλου, Μάνος, Δελαπόρτας, Αρτινός, Ασημακόπουλος και Σκουτέλης κλήθηκαν από την ΑΕΚ, την οποία προπονεί ο κ. Ζιάβας, από την Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής κάλεσε τον Φλώρο και από τον Μινώταυρο τους Συρίγο και Φώτη.