Ολοκληρώνεται απόψε η φάση των ομίλων του Ασιατικού Champions League, με τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής για το Group C και Group D,  που διεξάγεται στην Yogyakarta της Ινδονησίας.

Από τα Group A και Β έχουν ήδη προκριθεί ως πρώτες η Nagoya Oceans από την Ιαπωνία και η Nafit Al-Wasat από το Ιράκ αντίστοιχα. Τις δεύτερες θέσεις κατέλαβαν οι Ινδονήσιοι της Vamos FC και η πρωταθλήτρια του Βιετνάμ, Thai Son Nam FC.

Για το Group C η πρωταθλήτρια Ασίας, Bluewave Chonburi  από την Ταϊλάνδη θέλει να κάνει το απόλυτο των τριών νικών απέναντι στην Al Sailiya από το Κατάρ για να επιβεβαιώσει την πρόκριση της την στιγμή που η FC Erem θα αντιμετωπίζει τους πρωταθλητές Αυστραλίας, Vic Vipers, με άρωμα Ελλάδας καθώς εκεί αγωνίζονται οι ομογενείς μας Χρήστος Αποστολάκης και Αλεξάντερ Κωνσταντινίδης.

Τέλος στο Group D δεν περιμένουμε κάποια έκπληξη καθώς η Bank of Beirut από τον Λίβανο και οι πρωταθλητές του Ιράν Mes Sungun έχουν ήδη σημειώσει από 2 νίκες και σήμερα διασταυρώνουν τα ξίφη τους με φόντο την πρώτη θέση του ομίλου. Αξίζει να αναφερθεί ότι προπονητής της Beirut είναι ο Dejan Djedovic, γνωστός από το σύντομο πέρασμά του από τον πάγκο των Γυπαετών Περιστερίου το 2010.

Η διοργάνωση αυτή παρότι είναι λιγότερο δημοφιλής στην χώρα μας, που την παράσταση κλέβουν διαχρονικά το Futsal Cup και τα πρωταθλήματα της Βραζιλίας, έχει να επιδείξει υψηλού επιπέδου futsal και ομάδες που θα μπορούσαν να συγκριθούν με τις αντίστοιχες κορυφαίες της Ευρώπης. Μην ξεχνάμε ότι χώρες όπως το Ιράν, η Ιαπωνία και η Ταϊλάνδη βρίσκονται πολύ ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη σε επίπεδο εθνικών ομάδων.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΙΓΜΙOΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΩΣ ΤΩΡΑ: