Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για την ΑΕΚ, η οποία θέλει φέτος να επιστρέψει στην κορυφή έπειτα από δύο σεζόν κυριαρχίας του Δούκα. Η Ένωση του Άγγελου Εμμανουηλίδη φτιάχνει και πάλι ένα δυνατό σύνολο που θα παλέψει για το πρωτάθλημα και στο πλαίσιο αυτό το ρόστερ ενισχύεται δυναμικά.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Λούκα Βούλετιτς. Ο 29χρονος διεθνής Μαυροβούνιος είναι εν ενεργεία διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, αποτελώντας την αιχμή του δόρατος στην επιθετική της γραμμή. Σε 15 συμμετοχές μετρά 6 τέρματα, ενώ σε διασυλλογικό επίπεδο έχει αγωνιστεί σε πολλά ευρωπαϊκά κλαμπ.

Επίσης, ο Δικέφαλος γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Βιτίνιο. Ο διεθνής 28χρονος Αρμένιος αποτελεί εν ενεργεία αθλητή της εθνικής Αρμενίας και έχει περάσει από πολλά ευρωπαϊκά κλαμπ. Στην καριέρα του έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων το Πρωτάθλημα Αυστρίας, το Πρωτάθλημα Σλοβακίας και το Κύπελλο Πολωνίας. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα της αυστριακής Βίνερ Νέουσταντ.