Η ΑΕΚ δεν ήθελε με τίποτα να αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης στην πρεμιέρα της στη Stoiximan Futsal Super League και πανηγύρισε μια άνετη και ευρεία νίκη επί της ΑΕΛ με 12-2 στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων των πλημμυρών στη Θεσσαλία.

Οι Φίτο και Πάις έκαναν πολύ νωρίς το 2-0 για την ΑΕΚ, ενώ στο 6′ ο Ντάτης με ωραίο τελείωμα σημείωσε το τρίτο γκολ της Ένωσης που έβαλε γερές βάσεις με το καλημέρα. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 3-1 με τον Τσιάτα, όμως μέχρι να λήξει το ημίχρονο η ΑΕΚ σημείωσε άλλα τρία γκολ με τους Πάις, Κάλκο και Αδαμόπουλο, με το πρώτο εξ αυτών να σημειώνεται με ανάποδο ψαλιδάκι.

Το 6-1 του πρώτου 20λεπτου ουσιαστικά έβαλε τέλος στη συζήτηση για τον τελικό νικητή, αφού η ΑΕΚ δεν μπορούσε πλέον να απειληθεί ουσιαστικά, έχοντας τέτοια υπέρ της διαφορά.

Στο β’ μέρος, ο Άγγελος Εμμανουηλίδης έκανε  αλλαγές σε παίκτες και σχήματα. Η ΑΕΚ συνέχισε να κυριαρχεί στο γήπεδο και οι Τροβάτο, Αδαμόπουλος, Κάλκος και Τριαντάφυλλος πέτυχαν άλλα τέσσερα γκολ και ένα ο Λιλολάρι για την ΑΕΛ. Κάπως έτσι έγινε το 10-2, ενώ στα τελευταία λεπτά ο Δικέφαλος πέτυχε ακόμα δύο τέρματα με τους Φίτο και Τροβάτο για το τελικό 12-2.