Η ΑΕΚ δικαιολόγησε τον τίτλο του φαβορί στον αγώνα με τον Πήγασο Αγίας Παρασκευής και επικράτησε εκτός έδρας με το άκρως εμφατικό 13-1, κάνοντας το 2Χ2 στη φετινή Stoiximan Futsal Super League.

Οι γηπεδούχοι είχαν το δυσκολότερο ξεκίνημα που θα μπορούσαν να φανταστούν, αντιμετωπίζοντας Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στο ξεκίνημα, γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες με μεγάλο σκορ. Η ομάδα του Αυγουστίνου Κάτσαρη αναζητά τον βηματισμό της και παιχνίδι με το παιχνίδι θα γίνεται καλύτερη, διότι γίνεται μεθοδική δουλειά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με τον Αρτινό στο 6′, για να ακολουθήσουν δυο ακόμη γρήγορα τέρματα με τον Πάνου και τον Ντάτη ως το 9′. Οι Χατζηφωτίου και Ντάτης βρήκαν επίσης τον δρόμο προς τα δίχτυα μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Το 0-5 είχε γείρει την πλάστιγγα στην ομάδα του Γιάννη Ζιάβα.

Ο Χατζηφωτίου σημείωσε το 6-0, ενώ ακολούθησε το 7-0 από τον Παναγόπουλο. Οι γηπεδούχοι μείωσαν, για να απαντήσει ο Ντάτης για το 8-1. Ο Πάνου εις διπλούν και ο Παναγόπουλος έκαναν το 11-1 μέσα σε ένα λεπτό, για να έρθει η σειρά των Αρτινού και Χατζηφωτίου να διαμορφώσουν το τελικό αποτέλεσμα στην Αγία Παρασκευή.