ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ: 31 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018!

Ξεκίνησε η ψηφοφορία για τους καλύτερους της 20ετίας! Μπείτε στο link, ψηφίστε, και διαδώστε το στις ομάδες σας, τους φίλους, αλλά και σε όσους εχουν ποτέ ασχοληθεί με την σάλα στο παρελθόν για να κάνουμε αυτή την ψηφοφορία την μεγαλύτερη που έγινε ποτέ και να αναδείξουμε παράλληλα με το μέγεθος, και την ποιότητα του αθλήματος μας!

Ψηφίστε εδώ 

Με την ολοκλήρωση του 2017, το ποδόσφαιρο σάλας και το Futsalhellas.com συμπληρώνουν 20 χρόνια ζωής! Και τι θα είμασταν αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας μη…πεσει και μας πλακώσει! Άλλωστε αυτα τα 20 χρονια δεν εχουν περάσει εύκολα χωρίς να ιδρώσουμε, χαρούμε, απογοητευτούμε, σηκωθούμε και ξαναπέσουμε, αλλα και κλάψουμε όσους εφυγαν νωρίς. Πάνω απο όλα είμαστε περήφανοι για αυτη τη διαδρομή που μας δίνει όλους ζωή και νόημα.

Το Futsalhellas ξεκινά μια εκστρατεία ενημέρωσης και αναδρομής σε αυτά τα 20 χρόνια που θα ολοκληρωθεί με μια ψηφοφορία για τους κορυφαίους παικτες και παράγοντες αυτών των 2 δεκαετιών. Σκοπός ειναι να αναδείξουμε ολα αυτά που μας ενώνουν και που μας κρατανε όλα αυτα τα χρόνια μια παρέα ,να μαχόμαστε για να παει μπροστά το futsal και να το δούμε μια μέρα να κάνει την χώρα μας περήφανη με συλλογικές και εθνικές επιτυχίες. Θα γίνουν αφιερώματα σε παικτες/παραγοντες/ομάδες του παρελθόντος, σημαντικά γεγονότα και στιγμές ορόσημα, για να μαθαινουν οι νέοι και να θυμουνται οι παλιοί.

Σας προσκαλούμε να συμπληρώσετε το ψηφοδέλτιο (θα κοινοποιηθεί μέσω του futsalhellas.com) με την προυπόθεση να εχετε ασχοληθεί εστω και έναν χρόνο με τον χώρο κατα την διάρκεια αυτών των 20 χρόνων. Υποψήφιοι είναι όλοι οι Έλληνες αθλητές, προπονητές, διαιτητές και παράγοντες που πέρασαν ποτέ απο την σάλα στην χώρα μας και θα αναδείξει τους εξής κορυφαίους:

 • Kαλύτερη δωδεκάδα Ελλήνων παικτών όλων των εποχών
 • Κορυφαία Ελληνική ομάδα όλων των εποχών (έτος που κάποιος σύλλογος ή φουρνιά εθνικής ομάδας ξεχώρισε π.χ. Εθνική ομάδα 1997)
 • Κορυφαίος Έλληνας προπονητής όλων των εποχών
 • Κορυφαίος Έλληνας διαιτητής όλων των εποχών
 • Κορυφαίος Έλληνας παράγοντας όλων των εποχών (μεταξύ προέδρων, παραγόντων, αρχιδιαιτητών, εκπαιδευτώω, κλπ)
 • Βραβείο “LIFETIME ACHIEVEMENT” στον άνθρωπο που εχει προσφέρει στον χώρο απο οποιαδήποτε πτυχή του αθλήματος. Σε αυτή την κατηγορία έχουμε ήδη προτείνει δυο ανθρώπους, αλλά θα γίνουν δεκτές και ψήφοι ανθρώπων του χώρου. Τσεκάρετε το κουτάκι “ΟTHER” και εισάγετε το όνομα του/της. Το βραβείο αυτό θα δίνεται απο εδω και στο εξής καθε χρόνο σε έναν άνθρωπο του χώρου!

Tα σημαντικότερα κριτήρια επιλογής είναι (χωρίς να απαιτείται κάποιο απο τα παρακάτω ή να εξαιρείται κριτήριο που ο καθε ψηφοφόρος ενδεχομένως να θεωρεί σημαντικό):

 • Συλλογικές και προσωπικές επιτυχίες στην καριέρα του
 • Αναλογία επιτυχιών σε σχέση με τα έτη ενασχόλησης (ωστε καποιος με λιγα χρόνια σαν παίκτης να είναι εξίσου υποψηφιος με κάποιον που ειναι πολλά χρονια)
 • Αντικειμενική γνώση/προσφορά στο άθλημα, την ομάδα, το θεσμικό ρόλο που κατέχει
 • Ήθος και ηγετική φυσιογνωμία
 • Συνολική προσφορά σε παράλληλες δραστηριότητες (υποδομές, σεμινάρια, διαδοση του αθλήματος κλπ.)
 • Συμβολή σε πρωτοβουλίες/επιτυχίες του χώρου

H ψηφοφορία θα είναι ονομαστική και κάθε ψηφοφόρος θα στέλνει την θέση που είχε ή έχει τώρα σε ομάδα futsal. Στους νικητές θα δωθούν αναμνηστικά τρόπαια και τα ονόματα τους θα βρισκονται σε μόνιμη σελίδα στο futsalhellas.com.

Καλή ψήφο!