Με τα φαβορί να επιβεβαιώνουν τον τίτλο τους ολοκληρώθηκε η 12η αγωνιστική του β’ γύρου της Stoiximan Futsal Superleague. Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ολυμπιάδα και Μινώταυρος κέρδισαν τους αντιπάλους τους και διατήρησαν τις θέσεις τους στη βαθμολογία.

Ξεκινώντας με το πρώτο χρονολογικά παιχνίδι, η Ολυμπιάδα επικράτησε της Elite με 9-3 στο κλειστό της Αγίας Παρασκευής φτάνοντας τους 28 βαθμούς και παραμένοντας στην 3η θέση του πίνακα. Από την άλλη πλευρά, σε ένα ακόμη ματς οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να αποσπάσουν βαθμό από τους αντιπάλους τους παραμένοντας στους 7.

Προχωρώντας, πηγαίνουμε στην αναμέτρηση του Μινώταυρου κόντρα στον Ερμή Ζωγράφου, όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν των Ζωγραφιωτών δύσκολα με 9-7. Μάλιστα, το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρήκε το συγκρότημα του κ. Νικολακόπουλου πίσω στο σκορ με 4-2, ωστόσο στην επανάληψη κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει, εν τέλει, ένα πολύ δύσκολο τρίποντο, έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς. Στην αντίπερα όχθη, οι παίκτες του κ. Τσακανίκα αιφνιδίασαν τον Μινώταυρο στο ξεκίνημα, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με ένα σημαντικό προβάδισμα(2-4). Στο δεύτερο μέρος, παρότι ισοφαρίστηκαν(4-4), κατάφεραν να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα(4-5) και να φανούν άκρως ανταγωνιστικοί ως το φινάλε της αναμέτρησης, αν και δεν αποκόμισαν κάποιο βαθμό από το παιχνίδι.

Συνεχίζουμε με τον αγώνα της ΑΕΚ απέναντι στο Ν. Ικόνιο, στον οποίο η Ένωση κέρδισε με 13-3 παραμένοντας, έστω και προσωρινά(1 ματς λιγότερο ο ΠΑΟ) στην κορυφή της βαθμολογίας. Από την άλλη, η ομάδα του Περάματος δεν κατάφερε να διεκδικήσει με αξιώσεις κάτι από το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να ηττηθεί και να παραμείνει κολλημένη στους 9 βαθμούς.

Τέλος, προχωράμε στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της αγωνιστικής, όπου ο Παναθηναϊκός, αν και δυσκολεύτηκε, επικράτησε, εν τέλει, της Καλλιθέας με 8-4. Οι πράσινοι βρέθηκαν ακόμη και να χάνουν με 4-3 στο δεύτερο μέρος, ωστόσο αντέδρασαν και πήραν στο τέλος το πολύτιμο τρίποντο διατηρώντας το απόλυτο και την 1η θέση στη βαθμολογία. Από την άλλη, η ομάδα της Καλλιθέας σε ακόμη ένα παιχνίδι έδειξε ότι μπορεί να κάνει τη “ζημιά”, ωστόσο δεν άντεξε να διατηρήσει το προβάδισμά της ως το τέλος του αγώνα με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα.